Mietteitä perjantain Liigaan!

Perjantain Liiga -kierroksella kolme pelivalintaa pääsi läpi tiukasta täysosumaseulasta! Lisäksi kahden kohteen osalta liian korkealle altavastaajakertoimelle ei oikein löydy pelillisiä perusteita.

HPK-Pelicans 2 (3,55)

- Pelicansin terävin liito on hieman laantunut, HPK:n kotikerroin on kuitenkin vitsi. Vaikka vieraiden pakkikalustossa on edelleen puutteita, niin emme edelleenkään pidä HPK:n maalilla aloittavaa Antti Karjalaista voittavana vahtina. Pelicans maalilla torjuntavastuun saa Jakub Skarek. Kyseessä pienten marginaalien tarkka ottelu, jossa paras pelivalinta Veikkauksen kertoimilla on kakkonen.

Jukurit-JYP 1 (3,30)

- Risto Dufvan paluun jälkeen Veikkaus on pääsääntöisesti painanut JYPin kertoimen liian alas, niin tälläkin kertaa. Vaikka Jukurivahvuudesta onkin jo poistunut pari avainpelaajaa, on joukkueella vielä teoreettiset mahdollisuudet pudotuspeleihin. JYPin esitys on Dufvan alaisuudessa kahden ensimmäisen puolustuksen kautta tulleen taisteluvoiton jälkeen ollut heikko. Ensin ansaisematon kotivoitto Ilveksestä, heti perään ansaittu tappio Tampereella ja lipaksi hattuun kotitappio SaiPalle haluttoman esityksen jälkeen. Viimeaikojen mollisoinnuista huolimatta Jukureilla on tässä kerrointaan paremmat mahdollisuudet tehotonta JYPIä vastaan.

01.02.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin