Keskurilla vähämaalista!

KaaPo-KäPa

- KaaPo kärsi viikko sitten kauden avaustappionsa hävittyään Porin Stadionin muhkuraisella nurmella Jazzille 2-0.

- KaaPo jäi vaparista tappiolle jo reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen.

- KaaPolla oli avausjaksolla vielä pari läheltä piti tilannetta, mutta tauon jälkeen Jazz lisäsi johtoa, minkä jälkeen KaaPosta ei ollut uhkaa.

- keskikentän ykköspelaaja Blomqvist on pelikiellossa.

- KäPa kukisti viimeksi Oulunkylässä EPS:n 1-0.

- KäPa oli läpi ottelun edellä pallollisessa pelissä.

- avausjaksolla KäPalla oli 3-4 erinomaista tilaisuutta avausmaaliin.

- alkukauden tehomies Akuvuo osui rimaan ja kertaalleen EPS-puolustaja pelasti hänen yrityksensä maaliviivalta. Myös laitapelaajille Kauppilalle sekä Adawille aukeni tekopaikat, mutta tehoja ei löytynyt.

- toisella jaksolla pelin kuva pysyi ennallaan,  joskin todelliset maalintekotilanteet loistivat pitkään poissaolollaan.

- KäPa haki vaihdoilla lisätehoja hyökkäykseen ja täsmävaihto osui nappiin, kun penkiltä sisään tullut Mäkinen liukui 87. minuutilla takatolpalta pelivälineen verkkoon.

- KaaPo on pelannut vahvan alkukauden, eikä Jazz-tappioon ole syytä ylireagoida. KaaPon vahvuudet ovat puolustuspelaamisessa, kun omiin on mennyt vasta neljä palloa.

- hyökkäyspäässä KaaPo on viimeistellyt vain noin yhden maalin keskiarvolla.

- KäPan akilleen kantapää on hyökkäyspeli, kun osumia on syntynyt alle yksi ottelua kohti. Viikko sitten nollille jääminen oli varsin lähellä kelvollisesta esityksestä huolimatta.

- KaaPo on Keskurillaan selkeä ennakkosuosikki, mutta vähämaalinen vääntö ei viime kauden kohtaamisten (0-1, 1-1) tapaan ei yllättäisi.

09.06.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin