Burton vahvoilla sarja-avauksessa!

Burton-Ipswich

- Burtonin joulun jälkeen käynnistynyt kiri kantoi lopulta Ykkösliigan yhdeksännelle sijalle. Kauden hienoin hetki oli venyminen Liigacupin välieriin, missä Manchester City antoi Brewersille kyytiä.

- Harnessin menetys kirpaisee, mutta hyvässä valmennuksessa ja ryhmän pysyessä terveenä on Brewersillä sauma yllättääkin.

- Burtonin Templeton puuttuu kolmisen viikkoa ja Fox missaa suurimman osan kaudesta. Narteyn pelikunto on tarkkailun alla.

- Ipswich saa hakea karmaisevan edelliskauden myötä vauhtia kolmannelta sarjaportaalta, ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1957.

- ainoaksi positiivesemmaksi asiaksi voi laskea sen, että seuran nuorempi osasto sai kerätä peliminuutteja Championship-tason peleistä.

- kesken viime kauden puikkoihin astunut Lambert jatkaa Traktoripoikien peräsimessä.

- palkkakuluja on leikattu, joten lähtijöiden lista on pitkä.

- uusina niminä ryhmään saapuvat maalivahti Holy, toppari Wilson ja Tranmerelle viime kaudella 29 maalia mättänyt Norwood sekä liigalainat Garbutt ja maalivahti Norris.

- laatua ja potentiaalia joukkueesta pitäisi löytyä edelleen taistella pikaisesta paluusta Championshipiin, mutta viime kauden arpien syvyys on vielä arvoitus.

- Ipswichin Chambers on pelikiellossa. Nsiala, Bishop, Lankester ja Sears kärsivät vammoista.

- Burton saalisti viime kaudellakin Pirellillään isoja päänahkoja ja saa kevyttä huomiota mahdollisesti haavojaan yhä nuolevaa Ipswichiä vastaan.

03.08.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin