Villa Parkilla tarkkaa

Aston Villa-Wolverhampton
 
- Aston Villa on saalistanut koronatauon jälkeen kolmesta pelistä kaksi pistettä, joista tuoreimman se pelasti keskiviikkona Newcastlen luona.
 
- joukkue puolusti edellisten pelien tapaan suuremmalti osin hyvin ja oli avausjaksolla lähempänä johtomaaliakin, kun Trezeguet ja Samatta hukkasivat tonttinsa.
 
- tauon lähestyessä Newcastle alkoi päästä niskan päälle ja nappasi kakkosjakson puolivälissä johdon.
 
- Villa ei suostunut luovuttamaan ja Al-Muhamadi puski tasoituksen reilu vitonen ennen täyttä aikaa, minkä myötä vieraat paineisti vielä lopunkin.
 
- lähimpien kiistakumppanien myötä Villa on nyt maalierolla putoamisviivan alapuolella.
 
- Aston Villalla ei ole uusia puutteita kiusanaan. Guilbert palaa kokoonpanoon ja myös Drinkwaterin sekä Lansburyn paluu on mahdollinen.
 
- Wolverhampton on palannut peleihin voitokkaasti, kun West Ham kaatui Lontoossa 0-2 ja viikolla Bournemouth Molineuxilla 1-0.
 
- Traore tuli penkiltä alustamaan molemmat maalit West Hamia vastaan ja Bournemouthia vastaan mies vastasi molemmin puolin vaatimattoman avausjakson jälkeen pelin ensimmäisistä välähdyksistä.
 
- lopulta espanjalainen keskitti Jimenezille paikan johtomaaliin, mikä riitti voittoon hampaattoman Bournemouthin jäädessä kokonaan ilman yrityksiä maalia kohti.
 
- Wolves jatkaa tasapisteissä viimeistä mahdollista CL-paikkaa pitävän ManUn kanssa.
 
- Wolverhamptonilla ei ole puutteita kiusanaan.
 
- Wolves on paikallispelin suosikki, mutta tarkkaa ja vähämaalista lienee kummankin ensimmäisten tauon jälkeisten pelien tapaan luvassa. "Under" näyttääkin tässä parhaalta vaihtoehdolta, vaikka kertoimesta ei paljoa ilmaa löydy.

27.06.2020


Jaa Facebookissa

» Takaisin