Toimitusehdot

Alle olevia toimitusehtoja sovelletaan 26.9.2015 alkaen Headrole Oy:n (jäljempänä Täysosuma) nettipalvelussa www.taysosuma.fi.

 

Toimitustavat

Kaikki tuotteet ovat digitaalisia, ja ne toimitetaan heti, kun maksu on kirjautunut Täysosuman järjestelmään.

Toimitusmaksu

Toimitusmaksua ei peritä digitaalisista tuotteista.

Hinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisävero (24%).

Maksutavat:

Paytrail (Suomen Verkkomaksut Oy)

Paytrailin sopimusehdot http://www.paytrail.com/sopimukset-ja-ehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Virheellinen tuote

Toimitetun tuotteen ollessa vioittunut tai digitaalista sisältöä ei pystyty lataamaan, tulee asiakkaan tehdä ilmoitus virheestä. Täysosuma on velvollinen palauttamaan tuotteen hinnan.

Muuta

Säännöllisten talletusbonuskampanjoiden, vihjemaksutiliä kartuttavien Täysosumakilpailujen voittopalkintojen ym. bonusluontoisten kampanjoiden/kisojen johdosta asiakkaan vihjemaksutilillä oleva saldo on käytettävissä vain Täysosuman urheiluvedonlyönti- ja ravivihjeiden ostoa varten. Bonusvaroja sisältävää vihjemaksutilin saldoa ei näin ollen missään olosuhteissa palauteta asiakkaan pankkitilille.

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin. Muutoksista tiedotetaan erikseen Täysosuman verkkosivuilla.