Kakkosessa pedataan asemia loppusuoralle!

Kakkosessa pedataan asemia kauden loppusuoralle. Täysosumapalvelujen taustatiedoilla pysyt kartalla ratkaisun hetkillä!

A-lohkossa MP on vahvistanut hiljattain rivejään keskikenttämies McFaulilla (ex-KTP, Haka) sekä kärkimies Nzekwellä (ex-AC Kajaani). Nähtäväksi jää, hankitaanko Etelä-Afrikkaan siirtyneelle maalivahti N’Djockille korvaaja.
 
NJS:ssa reagoitiin alavireisyyteen valmentajavaihdoksella. Marko Tukiaisen korvaa jatkossa seuran valmennuspäällikkö sekä edustusjoukkueen ex-valmentaja Mikko Manninen.
 
PEPO:ssa paluumuuttaja, venezuelalaiskärkimies Palomino on osoittanut ensimmäisissä otteluissa huipputehoja.
 
MiPK pelaa hyvin kapealla kalustolla brassikolmikko Ronien, De Paulan sekä Erlonin jätettyä seuran kolmisen viikkoa sitten.
 
PK Keski-Uusimaan riveistä on poistunut laitapelaaja Saari.
 
Gnistan on hankkinut hiljattain riveihinsä kolme uutta pelaajaa, keskikenttämies Yamazakin, laitapelaaja Faalin sekä eestiläiskärki Lauritsin.
 
B-lohkossa BK-46:ssa ovet ovat käyneet alkukaudella vilkkaasti molempiin suuntiin. Tulopuoli on ollut viime aikoina pääroolissa, kun ryhmään ovat liittyneet hyökkäyspään pelaajat Kinda (EIF) sekä amerikkalainen Jackson.
 
Jazz on menettänyt sitten alkukauden superlupaus Abladen Fulhamin organisaatioon. Hiljattain rivejä on vahvistettu kahdella paluumuuttajalla, laitapelaaja Aftabilla (Jazz) sekä kärkimies Riihimäellä (TPV).
 
FC Espoo menetti ykköspyssynsä, laituri Assehnounin FC Lahden liigamiehistöön. Maalivahti Sauramaa on pitempään sairaslistalla ja veskariosastoa täydennettiin Lahdesta tulleella Tiaisella.
 
C-lohkossa sarjajumbo TP-47 on vahvistanut rivejään alakerran pelaajilla Olabisilla ja Bitsindoulla (ex-Kemi) sekä maalivahti Rönköllä. Riveistä ovat poistuneet maalivahti Kujanpää (Kemi) sekä keskikenttämies Erceg (Kraft).
 
Tampere United on lainannut loppukaudeksi Hakasta Hiilloskorven.
 
TPV purki hiljattain sopimuksen kärkimies Riihimäen kanssa. AC Oulusta Pirkanmaalle paluun teki kärkimies Järvi ja toppari Smeets on tehnyt paluun seuraan.
 
Putoamisvaarassa oleva Kraft on vahvistanut keskikenttäänsä TP-47:sta tulevalla Ercegillä. Ahdingossa oleva VIFK on myös vahvistamassa rivejään. Entuudestaan tuttu Garret pelasi jo viikonloppuna.
 
PK-37:n hyökkäysosasto vahvistui jo viime otteluun kärkimies Liukkosella (ex-MP). Parasta pelionnea!

Täysosumapalvelut

08.08.2018


Jaa Facebookissa

» Takaisin