PäPS-FiXi 0-1 - loppuhetken oma maali herätti polemiikkia!

PäPS:n ja FiXin välisessä päätöskierroksen ottelussa nähtiin todellista dramatiikkaa. Hyvää syysviretttä osoittanut PäPS olisi voitolla varmistanut sarjapaikkansa, mutta naurettavan helppo loppuhetken oma maali suisti PäPS:n yllättäen sarjaporrasta alemmaksi. PäPS:n tappion myötä MatinPallo sekä NurMi uusivat sarjapaikkansa.

Pettymys ei paistanut suinkaan pelin jälkeen PäPS-pelaajien kasvoilta. Joukkueen kapteeni Kristo P. kiteyttikin joukkueensa tunnelmat taiston tauottua.

”Tultiin pelin loppupuolella kundien kanssa siihen johtopäätökseen, ettei meillä ole tällä sarjatasolla mitään annettavaa ja nämä syksyn kurakelien pelit ei nyt oikein enää nappaa”.

Kristo P:n mielestä MatinPallo ja NurMi ansaitsivat sarjapaikkansa. ”Molemmat on paljon kehityskelpoisempia jengejä ja MatinPallon pelipaidatkin on sen verran makeet, että ne ansaitsee näkyä tällä sarjatasolla”.

PäPS:n ja FiXin peli oli myös vedonlyöntikohteena, eikä pelin jälkeinen polemiikki tule laantumaan ihan hetkeen. Kippari Kristo P. ei ymmärrä kuohunnan suuruutta.

”Onhan hei, formuloissakin tallimääräykset, jossa sijoitus voi muuttua loppuhetkillä. Nyt meillä kerta kaikkiaan motivaatio vaan loppui viimeisellä vartilla ja onneksi Jaska sai sudittua sen kulmapotkun omiin 90. minuutilla”.

Kentän laidalta tavoitettiin tyrmistyneitä katsojia, tukijoita sekä vedonlyöjiä. Etenkin viimeksi mainitut kihisivät kiukusta.

”Vedin PäPS:n voitolle kesän suurimman betsin”, totesi innokas vedonlyöjä Toivo Suma.

”Luotto PäPS:iin oli valtava, kun motivaation piti olla kunnossa ja peli oli kulkenut niin hyvin. Lopun tahallinen oma maali tuli kukkarolle tosi kalliiksi ja tämä ei jää tähän, vaan nyt lähtee viranomaisille sekä lajiliitolle tutkintapyyntö”, purki turhatunut Suma tuntojaan.

Loppuhetkien tapahtumat eivät olleet myöskään seuran pääyhteistyökumppanin mieleen. ”Nyt meni kukkaron nyörit kiinni tämän seuran tukemisen osalta ja pelin jälkeinen saunailta on myös peruttu. Hävettävää”, puhisi paikallisen supermarketin Isojytkyn kauppias Simo Loiri.

Sen pituinen se.

 

13.11.2018


Jaa Facebookissa

» Takaisin