City mestari, Pool kakkonen! Teitkö Sinäkin tiliä Täysosuman Valioliigaennakko 2018-2019 näkemyksillä?

Täysosuman Valioliigakauden alla julkaisema kausiennakko sisälsi rahanarvoista tietoa! Palataanpa ajassa muutama kuukausi taaksepäin…

Ennakkovedot Valioliiga 2018-19!

Valioliiga 2018-19

Sarjan kärkikuusikko näyttää edelleen varsin ongelmattomalta valinnalta ja senkin sisällä löytyy eroja voimasuhteissa. Mestaruuden uusiminen on ollut vaikeaa, mutta Manchester City jatkaa selvänä suosikkina oltuaan viime kaudella aivan omassa luokassaan ja vahvasti panostanut Liverpool lienee lähimpänä odottamassa Cityn kompastumisia.

Everton näyttää puolestaan kohtalaisen varmalta vaihtoehdolta sarjaseiskaksi ja sen takana on tasainen kasa haastajia, kun ainoa selvempi putoajakandidaatti taitaa olla rajalliselta näyttävä Cardiff.

MIelenkiintoa lisää siirtoikkunan sulkeutuminen sisäänpäin tulevien siirtojen osalta jo ennen kauden alkua, vaikka pelaajat pystyvät siirtymään muualle eurooppaan vielä tämän kuun aikana. Chelsea saanee täten jännittää elokuun loppuun asti Hazardin kanssa ja myös ManUn Pogban legendaarinen agentti on kutitellut siirtoa Barcelonaan.

Kausivedot Valioliigaan 2018-19!

Manchester City mestari, Liverpool toinen (4,33)

Manchester United EI sijoitu neljän kärkeen (3,25)

West Ham sijoittuu kärkikymppiin (2,10)…

 

13.05.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin