VJS-PEPO 2-3 (0-1)

- PEPO siirtyi johtoon kulmapotkusta jo toisella peliminuutilla, kun isokokoinen toppari Ceesay nikkasi pallon verkkoon.

- vierailla oli avausjaksolla kolme loistavaa tilaisuutta lisätä johtoa, mutta Paul Obi sekä japanilaiskeskikenttämies Yamazaki epäonnistuivat avopaikoissa.

- VJS:lla oli puolestaan ennen taukoa läheltä piti -tilanne, kun Lankinen karkasi PEPO-puolustukselta, mutta viime hetkellä laitapakki Harju ja maalivahti Hill ehtivät peittämään.

- heti tauon jälkeen PEPO-laituri Ikonen hassasi avopaikan, mutta sama mies oli muutama minuutti myöhemmin uudelleen tekopaikassa, eikä erehtynyt toistamiseen.

- VJS tuli peliin mukaan reilun tunnin kohdalla, kun kärkimies Lehtonen puski takatolpalta keskityksen reppuun.

- 70. minuutilla PEPO iski kolmannen osuman, kun viime kauden Kakkosen C-lohkon maalipyssy Paul Obi kiepautti itsensä vapaaksi ja laukoi pallon etukulmasta sisään.

- viisi minuuttia myöhemmin VJS tuli uudelleen maalin päähän, kun Ceesayn epäonnistunut purku ajautui Kolsille ja kokenut keskikenttämies laittoi pelivälineen alakulmaan.

- maalin takaa-ajoasemassa VJS:n laitapakki Ademaj hölmöili itsensä suunsoitosta suihkuun. Toki on todettava, että turhautumisen ymmärtää, sillä tuomarityöskentely oli Myyrmäen iltapäivässä ala-arvoista, ratkaisematta toki ottelua.

- PEPO tuntui hyytyvän pelin loppua kohti ja kärkimies Paul Obi sekä maalivahti Hill makasivat kentän pinnassa minuuttitolkulla, mutta nyrkkeilytermein voi todeta, että kongi pelasti lilapaidat tällä kertaa pistemenetykseltä.

26.05.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin