Täysosuma - vihjaamisen edelläkävijä paransi taas palveluaan

Täysosuma on luonut liki 25 vuoden toimintansa aikana suunnat vihjaamiselle niin Urheiluvedonlyönnissä kuin ravipuolellakin. Edulliset kiinteät hinnat, kuumien pelipäivien sms-hälytykset, talletusbonukset, ravien lämmityspalvelu ja paljon paljon muuta, ovat kaikki Täysosuman vihjepalvelun kehittämiä tuotteita.

Emmekä tietenkään olisi vihjaamisen edelläkävijä, ellemme kehittäisi tuotettamme edelleen entistäkin paremmaksi. Nyt muutamme palvelunumeromme Vedonlyönnin Täysosumankin osalta huomattavasti nopeammaksi ja asiakasystävällisemmäksi sms-palveluksi. Ja mikä parasta, enää sinun ei tarvitse muistaa lukuisia eri puhelinnumeroita, vaan kaikki vihjeet löytyvät yhden palvelunumeron alta.

Toimitamme haluamasi vihjeet Urheiluvedonlyöntiin tekstiviestinä matkapuhelimeesi numerosta 0700-9-6563. Tämän jälkeen vain valitset juuri sinulle sopivan palvelun

- Pitkäveto - paina näppäintä 1.
- Moniveto - paina 2.
- Vakio - paina 3.

Vihjeet Urheiluvedonlyöntiin löytyvän sekä netistä että puhelimesta pelipäivän tarjonnan mukaan vaihtuvaan kiinteään hintaan 2,90 € - 8,90 € + pvm.

25.06.2013


Jaa Facebookissa

» Takaisin