Sevillalla etulyöntiasema Anoetalla!

Real-Sociedad-Sevilla

- Sociedad jäi jalkoihin Atleticon vieraana.

- joukkue hävisi ottelun fyysisesti, taktisesti, alueellisesti ja teknisesti.

- vajavaisuudet ovat samat kuin viime vuodet, mutta valmentaja Asier tekee hyvin vähän korjatakseen asian.

- valmentajallakin tuntuu olevan pikkuseuran mentaliteetti, millä 0-2 tappiokaan ei ole heikko tulos.

- pitkäaikaisloukkaantuneet Zaldua ja Merino puuttuvat edelleen. Tärkeä toppari Llorente palaa kokoonpanoon, joten Aritz saattaa siirtyä oikealle.

- keskikentän oikean puolen Sangalli on sivussa saatuaan pienen aivoinfarktin. Januzaj ja Sandro kilpailevat miehen pelipaikasta.

- W Jose jatkanee edelleen avauksessa, vaikka on edelleen kaukana parhaastaan jatkuvien vaivojen vuoksi. Mies on laukonut kerran viimeiseen kolmeen peliin.

- Sevillalle jäi vähän lepoaikaa ennen Huesca-ottelua, eikä se päässyt ottelussa parhaimpaansa.

- organisoitua vierasjoukkuetta vastaan isäntien laadulla otti aikansa tulla esiin yksipuolisessa ottelussa. Kaksi kuukautta loistavalla tasolla pelannut Sarabia nousi lopulta ratkaisupelaajaksi.

- tärkeä toppari Kjär tippuu kokoonpanosta loukkaantuneena, kuten myöskin paikkaaja Mercado. Ensimmäisen Liga-starttinsa tekee täten kesähankinta Amadou, joka on ollut alkukauden loukkaantuneena.

- tärkeä hyökkääjä Andre Silva puuttuu edelleen, joten Promes tai Muriel pelaa Ben Yedderin rinnalla.

- Sociedad näyttää hieman järkyttyneeltä Sangallin tapauksesta, mutta on keskittynyt saalistamaan kauden ensimmäisen kotivoittonsa. Asierin alaisuudessa ei ole nähty vielä mitään hekumallista.

- Sevilla on tänään suosikki, mutta sitä häiritsee ykköstykki A Silvan puuttuminen.

- isänniltä tuntuu puuttuvan kunnon uskoa ja identiteetti on hakusessa Asierin kanssa. Jos se sattuu ottamaan johdon, joukkue valuu vain liian syvälle, kunnon Segunda B tyyliin.

04.11.2018


Jaa Facebookissa

» Takaisin