Joko nyt Huesca?

Huesca

- Huesca nappasi Alavesin luona onnekkaan johdon, kun Moi Gomezin kaukolaukaus tuli imuroiduksi Alaves-vahti Silveran toimesta.

- onnekas johto piti vain kuuden minuutin ajan ja kun Huescan ryhmästä ei löytynyt yhtä tasokkaita pelaajia kuin isänniltä, ei ollut yllätys, että peli kääntyi toisella jaksolla Huescan tappioksi.

- peliesitys ei toki ollut heikointa Huescaa, mutta pisteille ei ollut asiaa.

- tähtipelaaja Melero sekä pitkäaikaispotilas Luisinho puuttuvat yhä. 3-4-2-1 kenttäryhmitys lupaa hyökkäysvoittoisempaa lähestymistapaa.

- Levante otti aloitteet käsiinsä kotipelissä Real Sociedadia vastaan ja siirtyi hieman onnekkaalla tavalla johtoonkin.

- Levante pysyi pitkän aikaa ohjaksissa kiinni, vaikka valmentaja Paco Lopezin pelaajavalinnat olivatkin outoja.

- Tono oli pudotettu avauskokoonpanosta ja avainkärki Morales pelasi wing-backina. Piikissä puolestaan aloitti saamaton Mayoral.

- kuten olettaa sopii, Levante oli tehoton ja toisella jaksolla Sociedad nousi 1-3 voittoon.

- Tono palaa kokoonpanoon, muttei välttämättä aloita.

- keskikentän ykkösmies, kapteeni Campana on pelikiellossa, kuten myös ykköspyssy Morales. Hyökkäyspäästä puuttuu myös Rochina loukkaantuneena, joten Real-laina Mayoral aloittanee jälleen.

- Huescan peliesitys oli Alavesin luona tappiosta huolimatta hyväksyttävä, eikä sen voitto Getafesta ollut kaukana edellisessä kotipelissä.

- Huescan pelissä on nähtävissä piristymisen merkkejä uuden luotsin Francescon alaisuudessa, joskin Huescan hyökkäysosasto on yhä köykäinen ja puolustus virhealtis.

- Levante tulee vieraspeliin ilman ykköspyssyään Moralesia sekä kippari Campanaa. Valmentaja Paco Lopezin pelaajavalinnatkin voivat olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä.

- Huescalla on siis mahdollisuudet kauden ensimmäiseen kotivoittoon, mutta joukkueen pelaamista suosikkiasemassa on syytä harkita kahdesti.

24.11.2018


Jaa Facebookissa

» Takaisin