Rotherhamille yllätyssaumaa!

Ipswich-Rotherham

- Ipswich taipui viimeksi kotonaan Millwallille.

- joukkue oli avausjaksolla selvästikin parempi, mutta tästä oli lopulta osoituksena vain Lankesterin toisen minuutin maali.

- Millwall lisäsi tauon jälkeen fyysisyyttä hyökkäykseen ja kotipuolustuksen hermoillessa vieraat iski tunnin paikkeilta eteenpäin vartissa kolme kertaa.

- Jacksonin lopun kavennus jäi täten Ipswichille vain lohdukkeeksi.

- Traktoripoikien nuorella ryhmällä on nyt takana kolme perättäistä tappiota ja viimeiseen 14:ään se on voittanut vain kerran. Ero putoamisviivaan on jo kymmenen pistettä.

- viime viikonloppuna tuli FA Cupista lähtö Ykkösliigan Accringtonin vieraana.

- Ipswich on pyrkinyt vahvistamaan ja tuomaan ennen kaikkea kokemusta ryhmäänsä siirtoikkunan auettua. Sisään tulevat Huddersfieldistä lainalle hyökkääjä Quaner sekä alkukauden pelaamatta olleet kokenut toppari Collins (viimeksi West Ham) ja laituri Dawkins (viimeksi San Jose).

- Rotherham katkaisi kolmen tappion ja yhdeksän voitottoman pelin putken lyömällä kotonaan Prestonin.

- kotivahti Rodak nollasi avausjaksolla kolme hyvää tilaisuutta, ennen kuin Vaulks latasi lisäajalla komealla vaparilla 1-0.

- kakkosjaksolla Prestonin maali oli entistä lähempänä, kun Rodakin loistotorjunnan perään kotipuolustus pelasti viivalta ja hetkeä myöhemmin Smith iski toisessa päässä 2-0.

- Preston kavensi nopeasti ja loppuminuuteilla isäntien Ajayi sai vielä putsata viivalta, kun joukkue kesti pelitapahtumien vastaiseen voittoon.

- FA Cupissa Millers joutui isompaan mankeliin, kun Manchester City jauhoi siitä 7-0 voiton.

- Rotherhamin Vassell on toipunut nivusvammaltaan. Newellin pelaaminen on epävarmaa, Towell kärsii pelikieltoa ja Proctor on yhä sivussa.

- Rotherham ei ole sarjan lahjakkaimpia ryhmiä, mutta Ipswich on siinä määrin syvällä, että tarjotulla kertoimella pieni peli vieraille on paikallaan.

12.01.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin