Marseille ei herätä luottoa!

Marseille-Monaco

- Marseillen otteet joulukuussa olivat kovin ponnettomia ja yhdessäkään virallisessa ottelussa Rudi Garcian miehistö ei pystynyt voittoon.

- vuoden 2019 ensimmäisessä ottelussa Marseille koki nöyryytyksen hävittyään cupissa alasarjaseura Andrezieuxin luona 2-0.

- Sakai sekä Radonjic puuttuvat.

- Monacon syyskausi oli äärimmäisen vaikea ja joukkue on liigan puolella putoamisviivan alla.

- yksi keskeinen syy alamäkeen on järkyttävän pitkä sairaslista.

- valmentajakin on jo vaihtunut alkukauden aikana, mutta kurssimuutosta ei ole tapahtunut uuden luotsin Thierry Henryn alaisuudessa.

- Monaco kärsi kahdessa edellisessä sarjapelissä tappiot, häviten ennen joulua jumbofinaalin Guingampille 0-2.

- viime viikonvaihteen cup-pelissä kaatui alasarjaseura niukasti ja viikolla liigacupissa Monaco voitti rankkareilla Rennesin.

- Monaco on odotetusti vahvistanut rivejään siirtoikkunan auettua. Schalkesta tullut toppari Naldo on jo pelannut ja Chelseasta tullut keskikenttämies Fabregas sekä Lillestä tullut Ballo-Toure ovat valmiina debytoimaan.

 - ykköskärki, kapteeni Falcao on toipunut pelikuntoon, mutta sairaslistalla ovat yhä maalivahti Subasic, Pellegri, Jovetic, Sidibe, Geubbels, Pierre-Gabriel, Chadli, Raggi, Traore, Toure, Mboula sekä Ahoulou. Golovin sovittaa pelikieltoa.

- vaikka Monacon poissaolijoiden lista on yhä pitkä, ei sen venyminen pisteille epävireisen Marseillen luona hämmästyttäisi.

 

13.01.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin