Huomioi Messin poissaolo Sanchez Pizjuanilla!

Sevilla-Barcelona

- Sevillan lopullista kokoonpanoa ei ole julkistettu vielä.

- uusi hankinta, Barcasta tullut Munir on liittynyt sairaslistalle toppari Gnagnonin sekä reservikärki Noliton seuraksi.

- valmentaja Machin tiedostaa, että runkopelaajat Banega, Vazquez sekä Sarabia ovat kehnossa vireessä ja myös Navas näyttää tällä hetkellä väsyneeltä.

- näin ollen Sevillan keskikenttäpelaajien taso on kokonaisuudessaan pudonnut viime viikkoina merkittävästi.

- Banega, Vazquez sekä Sarabia lienevät mukana kokoonpanossa ja epätasaisesti pelaava Rocky Mesa on ainoa todellinen vaihtoehto Banegan korvaajaksi.

- ottelutahti ja väsyneet pelaajat huomioiden, odotettavissa on jälleen viime viikon cup-pelin tapaan rotaatiota.

- kyseessä on kuitenkin sytyttävä ottelu suurseuraa vastaan, joten valmentaja Machin voi puristaa ykkösnyrkkinsäkin avaukseen.

- Barcan sairaslistalla on Dembele ja puolustaja Murillo on pelikiellossa. Kaikkein merkittävimmät poissaolijat ovat kuitenkin cupin avausosan huilaavat Messi sekä keskikentän ankkuripelaaja Busquets.

- uusi yllätyshankinta, Sassuolosta tullut kärki Boateng on mukana kokoonpanossa aloittaen todennäköisesti penkillä.

- muuri on noussut Sevillan eteen viime kierroksilla ja valmentaja Machin joutuu tekemään vaikean päätöksen, peluuttaako cup-pelissä Barcaa vastaan reservipitoista kokoonpanoa vaiko väsyneitä tähtipelaajiaan.

- Barca-luotsi Valverde lepuuttaa Messiä ja Busquetsia, luottaen siihen, että jatkopaikka varmistuu viimeistään toisessa osaottelussa vahvemmalla avauskokoonpanolla.

23.01.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin