Brentfordin ja Barnetin maalitehtailulle jatkoa

Brentford-Barnet
 
- Championshipin Brentford nousi viikonloppuna shokkistartin jälkeen komeaan kotivoittoon Blackburnista.
 
- taululla paloi vain seitsemän minuutin jälkeen 0-2 lukemat, mutta hyvä vastaisku tuotti Benrahman kavennuksen vajaan vartin jälkeen.
 
- tasoitus oli lähellä pari kertaa jo ennen taukoa, mutta Watkinsin viimeisteltyä 2-2 tunnin lähestyessä oli momentum täysin Beesin, etenkin kun vieraat menetti pari tärkeää miestä loukkaantumisten vuoksi.
 
- isännät jyräsikin lopulta väkevästi 5-2 voittoon.
 
- kaikki kisat mukaan lukien Brentford on yhdeksän tappiottoman pelin putkessa.
 
- Brentfordin viikonloppuna loukkaantunut Henry on sivussa ja Macleod sekä Marcondes puuttuvat edelleen.
 
- Kansallisliigan Barnet pelasi viikonloppuna alasarjojen FA Trophya, missä tuloksena 3-3 tasapeli seiskatason Casharltonin kanssa ja edessä on täten sielläkin uusinta.
 
- Bees dominoi avaujaksoa ja näytti hoitavan jatkopaikan osuttuaan kahdesti jakson lopulla.
 
- isännät löysi rohkeampaa ilmettä kakkosjaksolle, joskin viimeisen minuutin rankkaritasoitus syntyi heppoisesta rankkarista.
 
- Barnetilla ei ole puutteita kiusanaan.
 
- Barnetin ja Brentfordin ensimmäinen kohtaaminen äityi lopulta hienoksi cup-trilleriksi.
 
- kolme sarjaporrasta ylempänä pelaava Brentford hallitsi paikallisvääntöä avausjaksolla osuen kahdesti rimoihinkin, ennen kuin Watkins maalasi tauon alla.
 
- Barnet käänsi pian tauon jälkeen Coulthirstin pikamaaleilla päälaelleen, ennen kuin Brentford piipahti naurettavan rankkarin ja vastaiskumaalin myötä uudelleen johdossa.
 
- Sparkesin loistava vapari pelasti Barnetin kuitenkin vielä uusintaan, missä ei myöskään molempien osuminen yllättäisi.

05.02.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin