Ennakkovedot Valioliiga 2018-19!

Valioliiga 2018-19
 
Sarjan kärkikuusikko näyttää edelleen varsin ongelmattomalta valinnalta ja senkin sisällä löytyy eroja voimasuhteissa. Mestaruuden uusiminen on ollut vaikeaa, mutta Manchester City jatkaa selvänä suosikkina oltuaan viime kaudella aivan omassa luokassaan ja vahvasti panostanut Liverpool lienee lähimpänä odottamassa Cityn kompastumisia.
 
Everton näyttää puolestaan kohtalaisen varmalta vaihtoehdolta sarjaseiskaksi ja sen takana on tasainen kasa haastajia, kun ainoa selvempi putoajakandidaatti taitaa olla rajalliselta näyttävä Cardiff.
 
MIelenkiintoa lisää siirtoikkunan sulkeutuminen sisäänpäin tulevien siirtojen osalta jo ennen kauden alkua, vaikka pelaajat pystyvät siirtymään muualle eurooppaan vielä tämän kuun aikana. Chelsea saanee täten jännittää elokuun loppuun asti Hazardin kanssa ja myös ManUn Pogban legendaarinen agentti on kutitellut siirtoa Barcelonaan.
 
Kausivedot Valioliigaan 2018-19!
 
Manchester City mestari, Liverpool toinen (4,33)
 
Manchester United EI sijoitu neljän kärkeen (3,25)
 
West Ham sijoittuu kärkikymppiin (2,10)
 
Putoamiskamppailussa Watfordille tarjottava (3,0) näyttää tällä hetkellä ehkäpä mielenkiintoisimmalta vaihtoehdolta.
 
Long voittaa Southamptonin maalipörssin (15,0)
 
Tämän petsin voinee unohtaa Ingsin hankinnan myötä, sillä vaikka miehen aika Liverpoolissa oli myöskin loukkaantumisten sävyttämä, niin on Longilla taas yksi tehokkaampi kilpailija vastassaan.
 
Calvert-Lewin voittaa Evertonin maalipörssin (34,0)
 
Vaihtoehtoiseksi pikkuideaksi maalivetoihin nostammekin Evertonin nuoren Calvert-Lewinin. Hän keräsi jo viime kaudella 34 Valioliigapeliä vyölleen ja vaikka tilille kertyi vain neljä osumaa, pitää muistaa että kyseessä on nuori pelaaja, etenkin omaan rooliinsa. Tosun on nokkimisjärjestyksessä edellä, mutta turkkilaisen tehokkuuden kanssa arvotaan edelleen ja kesällä selkävaivoista kärsinyt Calvert-Lewin saattaa mahdollisuuden saadessaan vääntää kauden edetessä avaavan sentterin roolin itselleen.
 

Täysosumapalvelut

10.08.2018


Jaa Facebookissa

» Takaisin