Tulivoimaa sivussa, vähämaalinen avausosa ei yllättäisi!

Tottenham-Dortmund

- Tottenham löi sunnuntaina kotonaan Leicesterin.

- vierasvoittoisesta avauksesta huolimatta Sanchez puski isännät puolen tunnin paikkeilla johtoon.

- Ketut oli edelleen mukana ja Barnes tuhlasi mm. hienon paikan, ennen kuin Vardy tuli suoraan penkiltä ampumaan rankkarin, minkä Lloris selviltä.

- muutama minuutti tästä reilun tunnin jälkeen Eriksen laukoi Spursille toisen ja vaikka Vardyn kavennuksen perään Lester pääsi jahtaamaan vielä ansaittua pistettä, iski Son loppuun 3-1 maalin.

- Tottenhamin Dier ja Lamela ovat harjoitelleet vaivojensa jälkeen. Rosen pelaaminen on epävarmaa ja Kane, Ali sekä Davies puuttuvat edelleen.

- Dortmund joutui tyytymään viikonlopun sarjapelissä 3-3 kotitasapeliin Hoffenheimin kanssa.

- tulos jätti kovin happaman jälkimaun.

- Dortmund dominoi pitkää totaalisesti ja puolen tunnin kohdalla Sancho laukoi avausmaalin.

- ennen taukoa Götze lisäsi johtoa.

- toisen jakson puolivälissä Guerreiro viimeisteli Götzen esityöstä ja peli näytti paketoidulta, etenkin kun tolppa pelasti Hoffenheimin vielä kertaalleen.

- viimeisellä vartilla Hoffenheim nousi kuitenkin hämmästyttävästi tasoihin ja Dortmundin sarjajohto kaventui kahdella pisteellä.

- Dortmundilla on ikäviä poissaoloja, kun sivussa ovat hyökkäysosastolta ykköspelaaja Reus ja Paco Alcacer, keskikentän Weigl sekä alakerran Piszczek ja Akanji.

- molempien hyökkäyspäästä on syöty poissaolojen myötä tulivoimaa ja kun panokset ovat korkeat, on normaalia vähämaalisempi kamppailu mahdollinen.

13.02.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin