Cardiffille tulossauma alisuorittavan Evertonin saapuessa vieraaksi

Cardiff-Everton
 
- Cardiff otti perjantaina kotona nokkaansa Watfordilta.
 
- peli käynnistyi hieman vierasvoittoisesti ja Deulofeun johtomaali reilun vartin jälkeen syntyi kotipuolustuksen suosiollisella avustuksella.
 
- isäntien usko tuntui katoavan jo ensimmäisen takaiskun myötä, kun uhka jäi kovin vähiin, joskin aivan tauon alla sille olisi pitänyt viheltää rankkari.
 
- reilun tunnin jälkeen vieraat iski sitten erikoistilanteesta vastaan 0-2 maalilla ja Deulofeu sai pari minuuttia myöhemmin hatullisen täyteen Cardiffin helpon pallonmenetyksen jälkeen.
 
- pinnat oli täten ratkaistu lopullisesti ja loppulukemiksi merkattiin lopulta 1-5.
 
- Cardiffin Niasse ei ole edustuskelpoinen emäseuraansa vastaan. Gunnarsson on pelikunnossa ja Camarasan odotetaan olevan pelikunnossa. Sairastelleiden Peltierin ja Reidin pelikunto vaatii tarkastuksen.
 
- Everton on saanut märehtiä kahden ja puolen viikon pelitauon ajan epävirettään.
 
- viimeksi joukkue taipui Watfordin vieraana.
 
- kumpikaan ei saanut pelistä missään vaiheessa kunnon otetta, mutta isännät oli avausjaksolla vakavampien yritysten puolesta hieman edellä, kun taas Evertonin Sigurdsson nosti kakkosjakson alkuun rimoihin.
 
- Gray vei isännät kuitenkin jakson puolivälin korvilla johtoon ja kun vieraiden Dignen lopun vapari osui vain tolppaan, piti Watford kiinni niukasta voitosta.
 
- kyseessä joukkueelle neljäs tappio viiteen peliin ainoan voiton irrottua niukasti sarjajumbo Huddersfieldin vieraana.
 
- Evertonin Jagielka ja Baines ovat toipuneet vaivoiltaan. Minan pelaaminen on yhä epävarmaa. Zouma on pelikiellossa.
 
- jo pitempään pahasti alisuorittanut Everton on hiihtolomansa jälkeen iso kysymysmerkki.
 
- Cardiff on rajallinen ryhmä, mutta elää kotipisteillään ja vieraiden alavire huomioiden tässä on hieman helpompi kääntää katseita Sinilintujen tuloksen suuntaan.

26.02.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin