Tykkimiehet tulokseen pohjois-Lontoon paikallisessa

Tottenham-Arsenal
 
- Tottenham taipui viikolla Chelsean vieraana.
 
- Spursin Winks osui avausjaksolla rimoihin ja joukkueella oli avausjakson lopulla vakavampi painostusjakso.
 
- muuten esitys oli kuitenkin väsynyt ja innoton isäntien kontrolloidessa ja reilu kymppi tauon jälkeen Pedro vei Chelsean ansaittuun johtoon.
 
- Kanella oli yksi tasoituspaikka, mutta joukkue jäi lopulta ilman yrityksiä maalia kohti ja Trippierin lopun oma maali varmisti 2-0 kotivoiton.
 
- tämän ja edellisviikonlopun Burnley-tappion myötä joukkue saa kääntää sarjassa katseet mestaruustaiston sijaan taisteluun Mestarien Liigan sijoista.
 
- Tottenhamin Vertonghenin ja Winksin pelikunto vaatii tarkastuksen. Alli ja Dier puuttuvat edelleen.
 
- Arsenal nappasi kotonaan selvän voiton Bournemouthista.
 
- vuoden toisen liigastarttinsa tehnyt Özil osui heti toisella minuutilla ja Mkhitaryan tuplasi johdon puolen tunnin lähestyessä.
 
- hetki tästä Bournemouth sai Gunners-puolustuksen erheen myötä jalansijaa ottelusta.
 
- Koscielnyn kakkosjakson alkuun iskemän 3-1 osuman myötä vieraat tippui jälleen kyydistä ja loppunumeroiksi merkattiin 5-1.
 
- vieraissa joukkue on voittanut viimeiseen seitsemään vain sarjajumbo Huddersfieldin.
 
- Arsenalin viikolla pienet vammat saaneiden Koscielnyn ja Kolasinacin odotetaan olevan pelikunnossa. Lichtsteiner ja Maitland-Niles palaavat kokoonpanoon. Bellerin, Holding ja Welbeck ovat yhä sivussa.
 
- kauden ensimmäisen paikallisen 4-2 lukemin vieneellä Arsenalilla on ollut vaikeampaa vieraissa, mutta joukkue tulee derbyyn nyt Spursia positiivisemmassa tilassa ja sitä sopii harkita tasurin kanssa pelille.

02.03.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin