Kakkosbundesliiga-ottelussa murhetta riittämiin!

Bochum-Heidenheim

- Bochum katkaisi neljän ottelun mittaisen tappioputkensa itä-Saksassa 2-2 lukemin.

- Bochum-kärki Hinterseer vei aikaisessa vaiheessa vieraat johtoon Dynamo-puolustuksen nukuttua.

- vartin kohdalla Pantovic lisäsi Bochum-johtoa

- Dynamo Dresden kuitenkin kavensi onnekkaasti heti perään ja Bochum joutui antautumaan tauon jälkeen toistamiseen erikoistilanteesta.

- 13 maalia iskenyt ykköspyssy Hinterseer on nyt sivussa. Danilo sekä Maier ovat myös sairaslistalla pitkäaikaispotilaiden ohella.

- Heidenheim kärsi viimeksi 1-2 kotitappion Regensburgille.

- juuri ennen taukoa vieraat siirtyi johtoon Heidenheim-puolustuksen erheestä.

- avainpelaaja Schnatterer tasoitti tauon jälkeen vaparista, mutta nopeasti tämän jälkeen Regensburg iski hieman onnekkaalla tavalla voittomaalin.

- Heidenheim tuotti uhkaa vaarallisilla erikoistilanteilla, mutta ilman tulosta ja osuipa vieras pari kertaa maalikehikoihinkin.

- Heidenheimilla on kokoonpanomurheita, kun peräti kuusi pelaajaa on sairastumisen takia sivussa. Ruhrin reissun väliin jättävät Busch, Strauss, Feick, Steurer, Dovedan sekä Dorsch, joten valmentaja Schmidt joutuu täydentämään miehistöään junioripelaajilla.

- Bochum on vaatimattomassa vireessä ja kuten todettua edellisestä viidestä pelistä Duttin miehistö on saanut vain pisteen.

- Heidenheimille Regensburg-tappio on ainoa häviö edelliseen kymmeneen otteluun, mutta puolen tusinaa sairastunutta luo epävarmuutta vieraspelin alla.

08.03.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin