Ajaxilla voittopaineet Hollannin kärkipelissä

Ajax-PSV
 
- Ajaxin neljän voiton putki katkesi maajoukkuetauon alla AZ Alkmaarin vieraana kärsityn tappion myötä.
 
- peli eteni päästä päähän, mutta isännät oli avausjaksolla selvempi uhka Seuntjensin ja Idrissin tuhlatessa parhaat tontit.
 
- tauon lähestyessä Ajax sai hieman otetta ja Vlaar sai pelastaa kertaalleen viivalta, mutta tauon jälkeen isännät keräsi jälleen momentumia ja iski kympin jälkeen maalinedushässäkästä Tilin maalilla johtoon.
 
- Ajaxin painaessa jakson edetessä päälle AZ:lle avautui vastaiskupaikat, mutta Onana nollasi mm. irti päässeen Idrissin.
 
- vieraatkin loi sitten jokusen hyvän tasoitustontin, mutta Bizotin hyvät torjunnat piti pisteet Alkmaarissa.
 
- Ajaxin Ziyech joutui jättämään vamman vuoksi maajoukkuepelit väliin, eikä miehen kanssa välttämättä oteta riskejä tässä. Eiting on sivussa.
 
- PSV peittosi puolestaan vieraissa lopun maalilla VVV:n ja repi viiden pisteen kaulan Ajaxiin.
 
- PSV yritti rakentaa rauhassa, mutta isännät puolusti aggressiivisen halukkaasti luoden myös pelin ensimmäisen kunnon paikan.
 
- PSV:llekin avautui lopulta pari paikkaa, mutta maalivahdit veivät avausjaksolla pääroolit parilla hyvällä torjunnalla per mies.
 
- kakkosjaksolle pelin kuva ei juurikaan muuttunut, joskin PSV alkoi lisäämään arsenaaliinsa pitempää syöttöä hyökkäykseen.
 
- vitonen ennen loppua Lozano pääsi iskemään vieraat johtoon, mutta vain Dumfriesin loistava viivapelastus piti joukkueen kiinni voitossa isäntien tultua loppuun vielä hyvin.
 
- tappioton putki on täten 12:n pelin mittainen.
 
- PSV:n Romero on sivussa.
 
- voittopaineet on kärkipelissä ehdottomasti Ajaxilla ja isäntien näyttäessä hieman liian suurelta suosikilta, voi PSV:n tulosta harkita pelille.

31.03.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin