Boltonilla takana jälleen ongelmien täyteinen viikko

Bolton-Ipswich
 
- Bolton säilymistoiveet pysyy elossa joukkueen haettua viimeksi pinnat QPR:lta.
 
- joukkue sai ottaa paljon vastaan, mutta roikkui kiinni Buckleyn avausjakson johtomaalissa.
 
- Connolly iski vielä toisen kakkosjakson puolivälin jälkeen, ennen kuin isännät sai viimeiselle kympille ryöpytyksen kavennuksensa myötä, mutta Trotters kesti edelleen.
 
- kentän ulkopuolella viikko on ollut jälleen vaihderikas, kun mm. pelaajisto kävi 48 tunnin lakossa, että edes seuran muu henkilökunta saisi palkkansa, vaikka omat korvaukset ovat edelleen rästissä ja koko ottelukin on ollut pariin otteeseen vaarassa peruuntua.
 
- Boltonin Hobbsin, Murphyn ja Wildschutin pelaaminen on epävarmaa.
 
- Ipswich jatkaa positiivisella ilmeellä, vaikka kohtalo on käytännössä jo sinetöity.
 
- viimeksi joukkue taipui kotonaan Hullille.
 
- Grosickin vartin kohdalla iskemän johtomaalin jälkeen Traktoripojat otti pelistä selvän hallinnan, mutta ei saanut palloa millään verkkoon.
 
- Grosicki osui toistamiseen kakkosjakson alkuun ja vaikka kotihallinta jatkui tästä edelleen, ei palkintoa tullut tälläkään kertaa.
 
- Ipswich on pelannut viimeiseen kahdeksaan peliin kuusi 1-1 tasuria ja tulee viime aikojen esityksillään vielä voittamaan sarjassa.
 
- Ipswichin harjoituksiin palanneet Bishop, Keane ja Collins saatetaan nähdä kokoonpanossa. Nolanin pelaaminen on epävarmaa.
 
- kolmosen tarjouksilla, tai mahdollisesti DNB-muotoisena Ipswichille sopii antaa sauma repiä Boltonia mukaansa Ykkösliigaan.

06.04.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin