Mr. Solskjaer, the honeymoon is over!

Manchester United-Barcelona

- Manchester Unitedin kuherruskuukausi Solskjärin kanssa alkaa olla ohi, kun se on kärsinyt kotimaassa kolme tappiota neljään peliin.

- tappioiden myötä FA Cupista tuli lähtö puolivälierissä ja kahden sarjatappion myötä myös ensi kauden CL-paikka on jälleen vahvasti uhattuna.

- sarjassa joukkue taipui viimeksi Wolvesin vieraana.

- United oli suurimman osan avausjaksosta ja etenkin pelin alun selvästi edellä siirtyen vajaan vartin jälkeen McTominayn maalilla ansaittuun johtoon.

- joukkue ampui kuitenkin tämän jälkeen useamman kerran itseään jalkaan, kun Fred lahjoitti jakson puolivälin jälkeen tasoitusmaalissa pallon vieraille ja kakkosjakson alkuun Young otti pikatahtiin kaksi keltaista.

- Wolvesin voittomaalikin syntyi vieraspakki Smallingin kautta, kun De Gea ei saanut kunnon otetta palloon.

- Manchester Unitedin Rashfordin pelaaminen on epävarmaa. Matic ei harjoitellut eilen, mutta miehen toivotaan olevan kunnossa. Herrera lienee sivussa. Bailly, Valencia, Sanchez ja Darmian puuttuvat yhä.

- Barcelona pääsee otteluun ilman miehistöongelmia 22 matkustaneen pelaajan voimin.

- Dembele tuskin aloittaa loukkaantumisen jälkeen.

- peliryhmitys on joko 4-1-2-3 tai 4-4-2. Ensimäisessä vaihtoehdossa laituri Coutinho on avauksessa ja jälkimmäisessä puolestaan keskikentän Vidal.

- Barca on saanut pääasiassa kritiikkiä siitä, että puolustus on ollut vaikeuksissa vastustajan nopeiden kärkimiesten kanssa.

- Dembelen oltua sivussa,  myös eturivistä on puuttunut juoksuvoimaa.

- ManU on palannut siis arkipäivään ja Solskjaerin taktiset kyvyt joutuvat todella kovalle koetukselle yhtä kisan voittajasuosikkia vastaan.

- Barcelona on luonnollisesti kokonaisuudessaan laadukkaampi ryhmä, mutta loppupelissä suuresti riippuvainen Messin henkilökohtaisesta panoksesta.

10.04.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin