Ketut harkintaan

West Ham-Leicester
 
- vaihtelevassa, enemmälti heikossa lyönnissä ollut West Ham esiintyi edukseen Manchester Unitedin vieraana, mutta taipui kahdelle rankkarimaalille.
 
- vieraat oli edellä avausjaksolla ja siltä vietiin väärin vihelletyllä paitsiolla avauskympin johtomaali.
 
- Unitedin johtomaali syntyi jakson puolivälin paikkeilla sitten väärin vihelletystä rankkarista.
 
- Anderson tasoitti West Hamille pian tauon jälkeen ja Antonio tuhlasi pari hienoa paikkaa viedä se ansaittuun johtoonkin.
 
- kymppi ennen loppua Pogban toinen rankkari vei isännät kuitenkin voittoon.
 
- West Hamin Sanchez, Carroll, Reid, Jarmolenko ja Lanzini ovat sivussa. Epätodennäköistä on Nasrin, Wilsheren ja Chicariton pelaaminen. Arnautovic on kunnossa ja Cresswell palaa mahdollisesti.
 
- Leicesterin neljän voiton putki katkesi kotona Newcastlea vastaan kärsityn tappion myötä.
 
- vieraat vetäytyi syvälle puolustusasemiin ja Kettujen aiempienkin managerien aikakausien suurimmat ongelmat tuli esiin.
 
- joukkue ei löytänyt hitaammilla hyökkäyksillään aukkoja Newcastle-puolustuksesta ja vieraat loi paremmin uhkaa vastahyökkäyksistään siirtyen puolen tunnin paikkeilla johtoon.
 
- tästä vieraat pysyi päätyyn asti tiiviinä ja sen kerran, kun Vardykin pääsi viimeisellä kympillä irti, oli pakkoa yrityksessä jo liikaa ja pallo sujahti yli maalin.
 
- Leicesterin Albrighton palaa mahdollisesti avaukseen. Amartey on yhä sivussa. 
 
- Leicesterin yleiskuva on uudessa valmennuksessa edelleen positiivinen ja West Hamin avoimempi puolustuspaketti sopii sille hyvin.
 
- sairaslistan pituuskin häiritsee jälleen isäntiä, joten Kettuja voi alkaa harkita pelille.

20.04.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin