Robins kesyn Leijonan luolaan

Millwall-Bristol City
 
- Millwall väänsi viikonloppuna kotonaan maalittoman Stoken kanssa.
 
- avausjakso oli täysin vieraiden hallintaa ja se kävi jakson lopulla pari kertaa todella lähellä, mutta rimat ja Pearcen viivapelastus piti taukotilanteen nollissa.
 
- Leijonat paransi kakkosjaksolle, mutta pystyi lopulta tuottamaan vain yhden yrityksen maalia kohti, kun Williams pakotti Butlandin hyvään torjuntaan.
 
- kyseessä Millwallille viides voitoton ottelu putkeen, mutta Rotherhamin tappio myöhemmin päivällä varmisti Leijonien sarjapaikan.
 
- Millwallin sairastellyt Hutchinson on mahdollisesti kunnossa, mutta Thompson on sivussa.
 
- Bristol City taipui lauantaina erittäin isossa pelissä kotonaan Derbylle.
 
- Robins hallitsi suuremmalti osin avausjaksoa, mutta vieraat kävi reilun vartin jälkeen iskemässä johtoon.
 
- Paterson työllisti puolen tunnin paikkeilla vierasvahtia kolme kertaa lyhyen ajan sisään ja tauon alla myös Brownhill pakotti Roosin hommiin.
 
- tauon jälkeen Bristol City jatkoi edelleen selvempänä uhkana, kun Roos nollasi Patersonin ja vieraspuolustus selvitti jatkotilanteen viivalta.
 
- tunnin paikkeilla isännät joutui Semenyon punaisen myötä vajaalle, mutta tuli vielä kerran, kun Weimann tälläsi poikkihirteen ja Derbyn Waghorn selvitti jatkotilanteen taas viivalta, ennen kuin Bogle varmisti toisessa päässä vierasvoiton.
 
- kyseessä Robinsille neljäs voitoton ottelu peräjälkeen ja karsintahaaveet pysyy enää elossa vain voitolla edes huomiseen.
 
- Bristol Cityn Semenyo on pelikiellossa ja Smith kärsii jalkavammasta.
 
- kuten sanottua, Bristol Citylle riittää vain voitto pitämään karsintahaaveet elossa ja säilymiseensä vaivoin ontuneen Millwallin vieraana sitä voi alkaa harkita päälle 2,30:n tarjouksilla pelille.

30.04.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin