Lontoon olympiastadionilla maalijuhlat

West Ham-Southampton
 
- West Ham palasi voittojen makuun yllättämällä CL-välierää odotelleen Tottenhamin vieraskentällä.
 
- alku oli Ironille vaikean puoleinen, mutta isännät hukkasi jokusen tilaisuuden ja alkoi selvästi hiipua pelistä.
 
- vieraat alkoi päästä puolestaan tauon jälkeen tonteille ja nappasi jakson puolivälissä johdon Antonion maalilla.
 
- joukkueella oli sitten tilaisuutensa sinetöidä pinnat, mutta tehottomuuden myötä voitto vaati lisäajalla vielä Balbuenan viivapelastuksen.
 
- edelliset neljä peliä tuotti joukkueelle yhden pinnan.
 
- West Hamin Lanzini, Cresswell ja Nasri lienevät kunnossa. Myös Sanchezin paluulle annetaan jo pieni sauma. Carroll, Jarmolenko ja Reid ovat yhä sivussa.
 
- Southampton väänsi viime viikonloppuna kotonaan värikkään tasurin Bournemouthin kanssa ja sai sinetin sarjapaikalleen.
 
- Long iski reilun kympin jälkeen isännät ansaitusti johtoon, mutta 20 minuuttia myöhemmin peli oli tapahtumien vastaisesti päälaellaan.
 
- Pyhimykset avasi myös kakkosjakson vahvempana ja Ward-Prowsen sekä Targettin osumat vei sen jakson puoliväliin mennessä johtoon.
 
- loppuminuuttien hermoiluissa Wilson toi kuitenkin vieraat tasoihin ja oli iskeä vielä koko potinkin Bournemouthille, mikä olisi ollut selvä vääryys.
 
- Southamptonin Yoshida ja Vestergaard puuttuvat edelleen.
 
- West Hamin kotipeleissä on 3,5:n maalin raja ylittynyt kolme kertaa viimeiseen viiteen ja Southamptonin viimeisestä viidestä neljässä on nähty vähintään neljä maalia.
 
- Pyhimykset ei arkaile hyökkäyspelinsä kanssa vieraissakaan, joten yli 2,50:n menevillä tarjouksilla voi otteluun hakea vähintään neljää maalia.

04.05.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin