Rotterdamissa aloitetaan paikallisella

Feyenoord-Sparta
 
- Hollannin viime kauden kolmonen, selvästi kärkikaksikosta jäänyt Feyenoord aloittaa uudessa komennossa Stamin astuttua puikkoihin.
 
- mies on saanut vahvistaa ryhmäänsä toistaiseksi vain ilmaisilla siirroilla, kun Englannista saapuvat Kelly, Narsingh ja Fer sekä Utrechtista maalivahti Marsman.
 
- menetyksiä on puolestaan Venäjälllä jatkava Vilhena ja uransa päättänyt ykköstykki Van Persie.
 
- Jörgensenin pitäisi kantaa taas päävastuu maalinteossa, mutta aloittaa kauden jälleen loukkaantuneena. Sivussa ovat myös Nieuwkoop, Toornstra, Bijlow, Van Beek ja Ayoub.
 
- Sparta palaa pääsarjaan karsintojen kautta ensiyrittämällä.
 
- joukkueesta löytyy useampi potentiaalinen nuorempi pelaaja, joista kärkenä divarissa säväyttänyt laituri Dervisoglu ja tälle listalle voi lisätä PSV:stä lainalle saapuneen lupauksen Rigon.
 
- tämän toivotaan riittävän sarjasopimuksen uusimiseen, mutta potentiaali huomioiden joukkue voi olla pieni yllättäjäkin.
 
- Spartan Alberto on sivussa.
 
- Stam on epäonnistunut parilla edellisellä pestillään pienemmissä seuroissa ja harjoituskauden perusteella joukkue on tulossa kauteen epävarmassa iskussa.
 
- Sparta on pitkässä tappioputkessa isoveljensä vieraana, mutta avauskierroksella Rotterdamin paikallisessa sopii vieraita harkita yhden-kahden maalin tasoituksella pelille.

04.08.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin