Vicarage Roadilla maaleja!

Watford-Brighton

- Watfordin valmentajaruletti nykyomistuksessa on ainakin hetkellisesti ohi, kun joukkue pelasi hienon viime kauden Gracian alaisuudessa edeten FA Cupissakin finaaliin asti.

- ryhmään ei tule suuria muutoksia, eikä putoamisen suhteen pitäisi olla hätää. WBA:sta siirtynyt Dawson tuo kokemusta alakertaan, Arsenalista saapuu hyökkäykseen Welbeck ja laituri Sarr siirtyi torstaina Rennesistä.

- Watfordin Deulofeu ja Pereyra ovat kunnossa. Welbeck missaa ensimmäiset pelit ja Chalobah on keskenkuntoinen.

- Brighton kesti surkeasta kauden jälkimmäisestä puoliskosta huolimatta kuiville, mutta manageri Hughtonille se maksoi työpaikan.

- tilalle tulee ensin Ruotsissa säväyttänyt ja viime kaudella Swanseassa vaikeassa tilanteessa hyvää työtä tehnyt Potter.

- Trossard näytti jäävän kesän ainoaksi merkittävämmäksi hankinnaksi, kunnes elokuussa riveihin on liittynyt divarissa vahvasti pelanneet toppari Webster ja kärki Maupay.Laitapakki Yapi ja keskikentän Mooy liittyivät Seagullseihin vielä siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

- rajoitteensa kokoonpanossa edelleen on, mutta urallaan eteenpäin menevä manageri lisää uskoa säilymiseen.

- Brightonin Izquierdo, Schelotto ja Bissouma kärsivät vammoista.

- harjoituskauden perusteella Brighton tulee Potterin alaisuudessa kauteen positiivisemmalla ilmeellä kuin aiemmin ja kun Vicarage Roadin viime kauden 19:stä ottelusta 13 ylitti vaaditun rajan, nostamme osumat pelille.

10.08.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin