Halifaxin iso kerroin harkintaan

Dover-Halifax
 
- Dover haki tiistaina pinnat Maidenheadiltä.
 
- kumpikin uhkasi alueen takaa pelin alkuun, ennen kuin jakson puolivälin korvilla Cumberbatch latasi reilusta parista kympistä 0-1.
 
- kaukolaukausten teema jatkui ennen taukoa, kunnes kakkosjakson alkuun vieraiden De Havilland pääsi puskemaan, mutta kotivahti pelasti viivalta.
 
- isäntien Whitehall latsi sitten tunnin kohdalla vaparista tasoituksen ja Smile oli lähellä viedä Maidenheadin pian johtoon.
 
- joukkueet vaihtoivat edelleen iskun iskusta ja pinnat kääntyi lopulta vartti ennen täyttä aikaa L'Ghoulin osumalla Doverille.
 
- kotona joukkueella on ollut yllättäviäkin vaikeuksia, kun kuuteen peliin on kaatunut vain Wrexham. Tuoreimmissa häntäpään Ebbsfleet ja Chorley ovat hakeneet siltä pisteen.
 
- Halifax taipui tiistaina ideanamme loppuminuuttien maalilla kotona Harrogatelle.
 
- hieman hidasvauhtiseksi jääneessä pelissä Halifax loi avausjaksolla pari mahdollisuutta, ennen kuin Burrell latasi rimoihin.
 
- Town loi myös kakkosjakson pari ensimmäistä tilaisuutta, mutta vieraspuolustus pääsi McAlindenin ja Duckworthin laukausten tielle.
 
- hiljaisemman pätkän jälkeen Halifax alkoi painaa viimeisellä vartilla päälle ja Kingin niukan ylilaukauksen perään se loi hässäkkää muutamasta kulmapotkusta.
 
- vieraat yllätti kuitenkin loppuminuuteilla Beckin irtopallosta tuikkaamalla osumalla.
 
- tappiosta huolimatta Shaymen pitää kiinni sarjan kakkospaikasta.
 
- Halifaxin Maherin kuntoutus on yhä kesken. Brown ja Allen saatetaan nähdä kokoonpanossa.
 
- Doverin kotivaikeudet huomioiden Halifaxin neljän tarjousta sopii harkita pelille.

28.09.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin