PSV kriisin partaalla

Willem II-PSV
 
- Willem II taipui viimeksi Groningenin vieraana.
 
- isännät avasi voimalla ja hukkasi kaksi isoa tonttia, ennen kuin Willem II:llekin avautui tilaisuus kuin tyhjästä, mutta Pavlidis laukoi ohi.
 
- Groningen jatkoi kuitenkin niskan päällä ja nappasi vitonen ennen taukoa ansaitun johdon.
 
- kakkosjakson toisella minuutilla Sierhuis osui toistamiseen isännille, eikä Willem II:sta ollut enää haastamaan ansaitussa tappiossa.
 
- Willem II:n Saddiki on pannassa. Vrousai, Dankerlui, Lewis ja Ogenia puuttuvat myös.
 
- jyrkkään syöksyyn ajautunut PSV pelasti kahden ruman tappion perään Spartan vieraana lisäaikamaalilla pisteen.
 
- alun hallinta tuotti yhden hyvän tontin, mutta isännät kävi sitäkin lähempänä vastaiskusta.
 
- PSV:n peliin hiipi sitten jälleen huolimattomuutta ja momentumia löytänyt Sparta rankaisi puolen tunnin kohdalla johtomaalilla.
 
- myös kakkosjakso käynnistyi PSV:n osalta positiivisemmin ja Sadilek toi sen tasoihin kympin jälkeen, mutta Sparta iski heti perään uudelleen johtoon.
 
- PSV ajautui tästä jälleen raiteiltaan, eikä uhannut tosissaan tasoituksella.
 
- isännät oli jopa lähempänä seuraavaa rysää, mutta Zoetin pari hyvää torjuntaa piti joukkueen elossa ja lisäajalla Gakpo pääsi sitten iskemään joukkueen tasoihin.
 
- vaikeudet sai jatkoa myös viikolla Eurooppa Liigassa, kun joukkue mureni aikaisesta johdosta selvään tappioon LASK:n vieraana.
 
- PSV:n Zoet menettää paikkansa tolppien välissä Unnerstallille. Malen, Bergwijn  ja Hendrix puuttuvat edelleen. Thomas on pelikiellossa.
 
- Willem II on kerännyt pisteensä sarjan alemman puoliskon joukkueita vastaan, mutta joukkueelle voi harkita pientä mahdollisuutta kääntää PSV:n jyrkkä syöksy jo kriisin puolelle.

10.11.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin