Groningen yllätysvalmis varhaispelissä

Groningen-Feyenoord
 
- Groningenin hyvä vaihe sai jatkoa vierasvoitolla Vitessestä.
 
- isäntien terävän startin jälkeen Groningen alkoi puhkoa sen puolustusta ja Asoron osumilla tauolle lähdettiin 0-2 vierasjohdossa, joskin näiden välissä Vitessen Linssen latasi poikkihirteen.
 
- Linssen kavensi vitonen tauon jälkeen ja Dasalla oli pian paikka tasoitukseenkin.
 
- Groningen reagoi nopeasti, kun kympin jälkeen se uhrasi hyökkääjä Sierhuisin pakki Memisevicin tieltä ja tämän jälkeen Pohjoisen Ylpeys piti isäntänsä aisoissa.
 
- viimeiset viisi peliä on tuottanut joukkueelle neljä voittoa ja tasapelin. Kotona alla on neljä voittoa ilman päästettyä maalia.
 
- Groningenin Matusiwan ja Asoron pelaaminen on epävarmaa.
 
- Feyenoord pääsi aloittamaan ennen maaottelutaukoa kahdella voitolla Advocaatin alaisuudessa.
 
- ensin kaatui erittäin synkässä tappioputkessa oleva VVV ja viimeksi vain neljä pistettä kerännyt sarjajumbo Waalwijk.
 
- Waalwijkia vastaan muuttunut alakerta oli pelin alun tuuliajolla, kun vieraat iski ennen avausjakson puoliväliä jo 0-2 johtoon.
 
- Jörgensen kavensi reilu vitonen myöhemmin ja Larsson iski tasoituksen vielä ennen taukoa.
 
- kakkosjaksolla Feyenoord otti pelin vihdoin myös todelliseen hallintaan ja lopulta vitonen ennen täyttä aikaa Senesi iski voittomaalin.
 
- Feyenoordin Vermeer on torjuntakunnossa. Botteghinin, Sinisterran, Senesin, Karsdorpin ja Hapsin pelikunto on kysymysmerkki. Van Beek ja Edgar Ie ovat sivussa.
 
- kevyt vastus kahdessa voitossa ei riitä vakuuttamaan Feyenoordin kurssin kääntymisestä ja vaakakuppia on helpompi kääntää tässä hyvävireisen kotijoukkueen suuntaan.

24.11.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin