Panosta Barnetiin!

Kansallisliiga - Barnet

- Barnet avasi vihdoin voittotilinsä, kun se haki toistaiseksi parhaalla esityksellään vaikeasta paikasta Chesterfieldiltä pisteet.

- Beesin Adams pakotti kotivahti Burtonin hienoon torjuntaan reilun kympin jälkeen, mihin isännät vastasi jakson mittaan muutamalla puolikkaalla paikalla.

- vieraat jatkoi kuitenkin selvempänä uhkana, kun ennen taukoa Tutondan yritys kimposi ohi ja tauon jälkeen Burton sai torjua Barhamin ohjauksen.

- parikymppiä ennen loppua Barnetin Sweeney kävi pelastamassa viivalta, mutta Bees tuli loppua jälleen vahvempana, mutta mm. Burtonin yksi naamatorjunta näytti nollaavan vieraat.

- lopulta viimeisellä minuutilla Taylor latasi kuitenkin vieraat komealla osumalla ansaittuun voittoon.

- Dagenham & Redbridge jatkaa vain yhden tasuripisteen kera taivuttuaan kotona Hartlepoolille.

- sekavammalla avausjaksolla kummallakin oli muutama tontti vieraiden käytyä Woodsin poikkihirteen tärähtäneellä laukauksella lähimpänä, ennen kuin McQueen osui kymppi ennen taukoa Daggersille.

- Hartlepool tuli tauolta selvästikin puhuttelun saaneena ja kuittasi vain kolmen minuutin jälkeen tasoihin.

- Adeloye oli lähellä viedä isännät uudelleen johtoon, mutta ote jäi vieraille ja Noblen rankkari jakson puolivälin korvilla käänsi pelin päälaelleen.

- vieraat oli sitten lopun vastaiskuista selvästi lähempänä seuraavaa maalia osuen vielä toistamiseen rimoihinkin, mutta 1-2 jäi loppulukemiksi.

- Barnetin osalta hanat on siis vihdoin auki ja sillä on oiva paikka jatkaa heti nousua kohti kärkikahinoita, kun aikaisissa vaikeuksissa oleva Dagenham & Redbridge saapuu vierailulle.

 

27.08.2018


Jaa Facebookissa

» Takaisin