Ilotulitusta Itävallassa!

Salzburg-Liverpool

- Salzburg murjoi viikonlopun sarjapelissä Swarovski Tirolin 5-1 lukemin.

- kärkimiehet Daka sekä maaliruisku Håland onnistuivat jo avauskympin aikana ja Okugawa rokotti Tirol-puolustuksen harhasyötön seurauksena 3-0 ennen taukoa.

- toisella jaksolla sarjakärki karkasi jo 5-0 johtoon Minaminon maalilla sekä Ulmerin vapariosumalla ennen kuin vieras sai lohdutusmaalinsa volleykudilla.

- Koita, Farkas sekä Bernede ovat sairaslistalla.

- Liverpool pelaili lauantaina vierasvoiton Bournemouthista.

- pallonhallinta meni joukkueelle 26-74, yritykset 3-21 ja maalia kohti 0-9.

- kymppi ennen taukoa isännät joutui muokkaamaan puolustustaan loukkaantumisen vuoksi ja vain hetkeä myöhemmin Oxlade-Chamberlain iski Hendersonin pitkän syötön suoraan ilmasta verkkoon.

- tauon alla Salah tarjoili kantapäällään paikan Keitalle 0-2 maaliin ja kymppi tauon jälkeen miehet vaihtoivat osia, kun Liverpool rullaili helppoon 0-3 voittoon.

- Liverpoolin Fabinho, Matip, Clyne ja Lallana ovat sivussa. Vaivoista kärsineet Wijnaldum ja Lovren ovat mukana matkassa.

- tässä lohkossa pudotuspelipaikkojen kohtalo on vielä auki, kun mukana taistossa on kolme joukkuetta, Liverpool, Salzburg sekä Napoli.

- Salzburgille kelpaa vain voitto, kun taas Liverpool varmistaisi jatkopaikan välttämällä tappion.

- joukkueiden ensimmäinen keskinäinen ottelu päättyi Anfieldilla Poolin 4-3 voittoon ja kun katsoo joukkueiden lohkovaiheen otteluiden tuloksia, kallistuu näkemys runsasmaalisemman ottelun puoleen.

10.12.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin