Evertonille sauma edetä Liigacupin välieriin

Everton-Leicester
 
- kyseessä Liigacupin puolivälierä.
 
- Everton on pelannut nyt väliaikaisluotsi Fergusonin alaisuudessa kaksi ottelua.
 
- ensin kaatui Chelsea Goodison Parkilla ja viikonloppuna se taisteli 1-1 tasurin Manchester Unitedin vieraana.
 
- erityisen kaunista peli ei edelleenkään ole, mihin toki viikonlopun osalta vaikutti myös puutteiden lisäksi sairastumiset ottelun alla, kun keskikentän keskustaan ainoa terve pelaaja oli oma kasvatti Davies, joka sai rinnalleen oman puolustajakasvatin Holgaten.
 
- sydäntä joukkueesta löytyy kuitenkin Fergusonin alaisuudessa sitäkin enemmän ja se oli kyseenalaisen johtomaalin myötä Old Traffordilla pitkään voitossakin kiinni.
 
- Greenwood tuli kuitenkin penkiltä laukomaan ideattoman ManUn tasoihin vajaa vartti ennen loppua.
 
- Evertonilta puuttuvat viikonloppuna uudelleen loukkaantunut Digne sekä edelleen Gbamin, Schneiderlin, Gomes ja Walcott. Sairastelleiden Sigurdssonin ja Sidiben pelikunto tarkastetaan ottelun alla.
 
- Ferguson jatkaa edelleen puikoissa seuran neuvotellessa Ancelottin kanssa.
 
- Leicesterin komea voittoputki sai päätöksensä Norwich-kotitasurin myötä.
 
- vahvasti avannut Norwich nappasi puolen tunnin lähestyessä Pukin osumalla ansaitun johdon, mutta reilu kymppi myöhemmin Krul hörppäsi Vardyn nikkauksen kulmapotkusta omiin.
 
- viihdyttävällä kakkosjaksolla Kettujen Vardylla oli ehkäpä kaksi parasta tonttia, mutta vieraat käänsi läpi jakson vahvasti peliä, vaikka se ykköskorin paikka jäi siltä uupumaan.
 
- Leicester on kierrättänyt jonkin verran miehistöään edellisillä kierroksilla, joilla se on kaatanut vieraissa Newcastlen rankkareilla ja alempien sarjojen Lutonin 0-4 ja Burtonin 1-3.
 
- kierrätystä nähtäneen puolivälierästä huolimatta tälläkin kertaa, sillä sarjakakkosella on joulun molemmin puolin edessään ottelut Manchester Cityä ja Liverpoolia vastaan.
 
- pari sielukasta esitystä Fergusonin alaisuudessa tehnyt Everton saa sauman lyödä Leicesterin sekamiehistön.

18.12.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin