Old Firmiin sinistä suuntaa

Celtic-Rangers
 
- Celtic jyrää Valioliigassa jo 11:n voiton putkessa.
 
- tapaninpäivänä Hoops haki pisteet St. Mirreniltä 1-2 lukemin.
 
- isännät kiusasi alun vahvalla liikkeellä ja näytti löytävän jo uskoa tulokseenkin, kunnes Celtic rankaisi jakson puolivälissä MCGregorin johtomaalilla ja iski kymppi myöhemmin vastaiskusta toisen.
 
- Celticin luokka oli ahkeralle kotijoukkueelle liikaa, mutta se tuhlasi kasan paikkoja lisäosumiin, ennen kuin isännätkin sai työstään palkinnon loppuminuuttien kavennuksen muodossa.
 
- Celticin Hayes on toipunut olkapäävammalta. Sivussa ovat edelleen Elyounoussi, Elhamed, Simunovic ja Arzani.
 
- ottelun vähemmän pelanneena viisi pistettä perässä olevalla Rangersilla on puolestaan takana 14 tappiotonta ottelua, joista 12 voitollisia.
 
- torstaina kaatui kotikentällä Kilmarnock 1-0.
 
- Rangers sai dominoida, mutta rimat ja maalivahti Branescun torjunnat toimi miehissä puolustaneen Kilmarnockin viimeisenä suojana.
 
- pelikieltonsa jälkeen penkillä avannut ykköspyssy Morelos tuli sisään kahdeksan minuuttia tauon jälkeen ja iski pinnat isännille seitsemän minuuttia myöhemmin.
 
- Rangersin Davis palasi viikolla penkin kautta kehiin ja polvivammalta toipunut Jones oli mukana penkillä. Helander puuttuu edelleen.
 
- Celtic on ollut keskinäissä jälleen tällä kaudella edellä, kun ensimmäinen sarjakohtaaminen meni Ibroxilla sille 0-2 lukemin.
 
- joukkueet kohtasivat 8.12 Liigacupin finaalissa, missä Rangers osoitti olevansa jo vähintäänkin lähellä naapuriaan.
 
- Rangers hallitsi peliä selvästi, mutta Forster oli ilmiliekeissä Celtic-maalilla ja Julienin paitsiomaali tunnin kohdalla käänsi pokaalin raitapaidoille.
 
- kolmen viikon takainen huomioiden Rangersille sopii alkaa haistelemaan jo paikalliskunniankin makua, esimerkiksi tasapelisuojan kera.

29.12.2019


Jaa Facebookissa

» Takaisin