Boro voittoputkessa heikosti vierailevan Derbyn kimppuun

Middlesbrough-Derby
 
- MIddlesbrough on kehittänyt tuskaisen pätkän jälkeen kuin tyhjästä neljän ottelun voittoputken.
 
- uudenvuodenpäivänä kaatui Preston vieraskentällä.
 
- isännät sai hallita palloa, mutta ilman pienintäkään uhkaa Boron luodessa Deepdalella paremmat tontit ja vieraat nappasi vitonen ennen taukoa Gesteden maalilla ansaitun johdon.
 
- Preston sai lisättyä hieman vauhtia kakkosjaksolle, mutta Boro piti paikat yhä vähissä ja Daviesin oma maali reilun tunnin jälkeen varmisteli sen voittoa.
 
- FA Cupissa Boro pakotti hyvällä nipulla pelanneen Tottenhamin uusintaan.
 
- Middlesbroughin Ayala kärsii nilkkavammasta.
 
- Derby kellisti viime viikolla kotikentällä Rooneyn debyytissä Barnsleyn.
 
- Pässien Marriott hukkasi avausjaksolla niskan päällä olleen Derbyn parhaat tilaisuudet, ennen kuin osui tauon alla Rooneyn laitavaparista.
 
- maalivahdin erhe toi vieraat Simoesin maalilla vitonen tauon jälkeen tasoihin, mutta vain setisemän minuuttia myöhemmin Derby oli Waghornin maalilla jälleen johdossa.
 
- isäntien vetäytyessä Barnsley sai hallita loppua, mutta vieraista ei ollut löytämään riittävän laadukasta tasoituspaikkaa.
 
- FA Cupissa Pässit tiputti sekamiehistöjen kohtaamisessa liigan Crystal Palacen.
 
- vieraissa takana on jo 11 voitotonta peliä. Kuuden pisteettömän ja maalittoman matkapelin putki katkesi viimeksi pelitapahtumien vastaisella lisäaikatasoituksella Wigania vastaan.
 
- Derbyn Martin palasi vammansa jälkeen cupin ottelussa kehiin.
 
- pari kotivoittoa helpottaa Derbyn paineita, mutta pelokas joukkue on edelleen. Isännät ei ole sarjan näyttävin joukkue, mutta pelaa hyvällä itseluottamuksella ja saa tukea tässä.

11.01.2020


Jaa Facebookissa

» Takaisin