West Ham cupin 5. kierrokselle

West Ham-WBA
 
- Valioliigan West Ham taipui viikolla Leicesterin vieraana.
 
- joukkue oli avausjaksolla askeleen perässä ja isännät iski vielä aivan jakson loppuun 2-0 maalin.
 
- pian tauon jälkeen kevyt rankkari, mistä Noble viimeisteli kavennuksen, toi joukkuetta peliin ja se haastoi kakkosjaksolla paremmin.
 
- isännille jäi kuitenkin samalla enemmän tilaa ja se jatkoi selvempänä uhkana osuen viimeisellä kympillä kahdesti.
 
- West Hamilta puuttuvat edelleen Felipe Anderson, Fabianski, Fredericks, Wilshere ja Jarmolenko. Epävarmaa on Snodgrassin, Masuakun ja Ogbonnan pelaaminen.
 
- Championshipin WBA taipui puolestaan maanantaina kotonaan Stokelle.
 
- WBA menetti vammoilta vasta toipuneen West Ham-laina Dianganan heti kolmannella minuutilla ja kuusi minuuttia myöhemmin Stoke iski Campbellin maalilla johtoon.
 
- WBA:n reaktio jäi vaisuksi ja joukkue saa olla tyytyväinen, että Pereira selvisi kyynerpäästään kymppi ennen taukoa ilman rangaistusta.
 
- kakkosjaksolla isännät hallitsi selvästi ja pumppasi kauden ennätysmäärän keskityksiä, mutta kunnon paikkaa se ei vaan löytänyt missään vaiheessa, kun nihkeä vire sai jatkoa.
 
- takana on nyt kuusi voitotonta ottelua.
 
- kärkipari Leedsin kompuroidessa myöskin saa Baggies jatkaa Championshipin piikkipaikalla, mutta reilu johto kolmanteen on kaventunut jo neljään pisteeseen.
 
- WBA:n Pereira on saanut tempustaan jälkikäteen kolmen ottelun pelikiellon. Diangana ja Gibbs kärsivät vammoista. Kokoonpanoon tulee reilusti kierrätystä, kun sarja jatkuu heti tiistaina ja West Hamin ex-luotsilla on panokset nousutaistelussa.
 
- Baggiesin katseet on selvästi sarjan puolella, joten West Hamilla on oiva sauma napata paikka cupissa 16:n parhaan joukosta.

25.01.2020


Jaa Facebookissa

» Takaisin