Salfordia kupongille!

Englannin Kansallisliiga - Salford

- Dagenham & Redbridge kärsi maanantaina Barnetin vieraana neljännen perättäisen tappion ja jatkaa seitsemän pelin jälkeen yhdellä tasuripinnalla sarjan hännillä.

- Daggers sai pelille unelmastartin, kun Romain pääsi iskemään heti avausminuutin päätteeksi johtomaalin.

- Barnet alkoi jakson puolivälistä pommittamaan vieraiden rangaistusaluetta ja kuittasi pari minuuttia ennen taukoa ansaitun tasoituksen.

- kotihallinta jatkui edelleen tauon jälkeen, joskin kotivahti sai välissä torjua hyvin Wrightin ruuhkan läpi tulleen laukauksen.

- isäntien ansaittu johtomaali syntyi jakson puolivälin paikkeilla ja kun Daggersin lisäajan tasoitussauma pysähtyi kotivahtiin, jatkaa joukkue sarjajumbona.

- kovin odotuksin kauteen lähtenut Salford on vireytymään päin, kun neljästä viimeisestä pelistä on taskussa kymmenen pistettä.

- maanantaina se kaatoi kotonaan Barrow'n 3-1 lukemin.

- isäntien positiivisen startin jälkeen Barrow alkoi tulla peliin ja nappasi avausjakson puolivälin korvilla johdon.

- Rooney kuittasi puolen tunnin kohdalla Salfordille kuitenkin jo hieman pelitapahtumien vastaisen osuman, mistä isännät sai vuorostaan voimaa ja lopetti jakson vahvempana.

- tauon jälkeen jatkettiin suhteellisen tasaisissa merkeissä, kunnes isännät tarrasi reilun tunnin jälkeen tukevasti voittoon, kun Pond ja pilkulta Lloyd osuivat muutaman minuutin sisään.

- vieraat vastasi vielä hetkellisesti, mutta Ammies sai tapettua Barrow'n kirivaihdetta ja piti loppuun asti kiinni pinnoista.

- Salford on alkamassa vastata odotuksiin ja ensimmäinen vierasvoitto on lähellä vaikeuksissa jatkavaa Dagenham & Redbridgeä vastaan.

 

01.09.2018


Jaa Facebookissa

» Takaisin