Limburgin paikallisessa vähämaalista

VVV-Venlo - Fortuna Sittard
 
- VVV-Venlon pisteputki uudessa valmennuksessa sai jatkoa, kun joukkue väänsi Groningenin vieraana 0-1 voiton.
 
- isännät hallitsi, mutta VVV-puolustus oli jälleen tiiviinä ja Kirschbaum selvisi avausjaksosta parilla kevyemmällä torjunnalla.
 
- vieraita ei juuri hyökkääminen kiinnostanut, mutta Darfaloulle avautui jakson paras paikka, kunnes Itakura ehti liukumaan vielä väliin.
 
- kakkosjaksolla jatkettiin samaa rataa.
 
- loppuminuuteilla kotivahti arvioi pitkän pallon väärin ja väliin päässyt Darfalou pääsi iskemään Venlolle koko potin.
 
- takana on kuuden pelin pisteputki. Näistä viidessä on jääty alle 2,5:n maalin rajan ja sarjajumbo Waalwijkin vieraana VVV voitto 1-2 lukemin.
 
- VVV-Venlon Janssen on kärsinyt pelikieltonsa ja Cattermole on toipunut pelikuntoon. Van Ooijen puuttuu loukkaantuneena.
 
- Fortuna Sittard taipui viimeksi Feyenoordin vieraana.
 
- vaatimattomalla avausjaksolla isännät uhkasi kunnolla vain kertaalleen, kun Koselev selvitti Toornstran ohjauksen enemmän tuurilla kuin taidolla.
 
- etenkin ensimmäisen parikymppisen Fortuna näytti juonikkaammalta, vaikkei sekään tosissaan juuri uhannut.
 
- reilu vitonen tauon jälkeen isännät pääsi heppoisella rankkarilla johtoon, mikä kuumensi kolme keltaista ottaneen Fortunen penkin täysin.
 
- kymppi myöhemmin vieraat oli kuitenkin Diemersin rankkarilla tasoissa, mikä tuntui vihdoin herättävän kotijoukkueen ja sen vahva vaihe kulminoitui kahdeksan minuuttia myöhemmin 2-1 maaliin.
 
- Fortuna sai luotua pari puolikasta saumaa tasoitukseen, mutta heikko vierassaldo sai jatkoa.
 
- matkoillaan Fortuna on kerännyt 12:sta pelistä vain kolme tasuripinnaa.
 
- Fortuna Sittardin Dianessy, Angha ja Raitanen ovat sivussa.
 
- Fortuna on heikko vierailija, mutta VVV:n kimppuun on vaikea hyökätä tarjotulla kertoimella, kun joukkue on kääntänyt kurssiaan kuitenkin varsin passiivisella pelillä.
 
- kun vieraidenkin viimeisestä seitsemästä pelistä neljä on jäänyt alle 2,5:n maalin rajan, on Limburgin paikallispeliä helpompi lähestyä "underin" kautta.

29.02.2020


Jaa Facebookissa

» Takaisin