Kriisi-Schalken cup-yllätykseen ei uskoa!

Schalke-Bayern München

- Schalke kärsi viikonloppuna 3-0 tappion peliään valmentajavaihdoksen jälkeen selkeästi parantaneen nousija-Kölnin luona.

- Schalke jäi tappiolle erikoistilanteesta jo 10. minuutilla ja kotijoukkue onnistui toistamiseen ennen taukoa.

- kehnon Schalken takaa-ajosta ei ollut tietoakaan ja vartti ennen loppua ensi kaudeksi Bayerniin siirtyvä maalivahti Nübel imuroi käsittämättömästi 3-0 osuman.

- Caligiuri, Miranda, Serdar, Mascarell, Kabak, Stambouli sekä Sane ovat sairaslistalla.

- Bayern jyräsi viikonloppuna 0-6 vierasvoittoon Sinsheimissa.

- Bayern tyrmäsi Hoffenheimin heti kättelyssä. Gnabry viimeisteli 0-1 jo toisella minuutilla, Kimmich laukoi 0-2 viisi minuuttia myöhemmin ja nuori Zirkzee osui vartin kohdalla.

- Coutinhon suuntaa muuttanut kuti tuotti 0-4 lukemat 33. minuutilla ja sama mies onnistui heti tauon jälkeen toistamiseen.

- tunnin kohdalla Goretzka viimeisteli loppulukemat.

- pelin loppu oli skandaalimainen, kun joukkueet lopettivat Hoffenheim-pomo Hoppiin kohdistuneen katsomovälikohtauksen jälkeen pelaamisen ja syöttelivät palloa toisilleen päätösminuutit keskiympyrässä.

- maaliruisku Lewandowski, Coman, Hernandez, Perisic sekä Süle ovat sairaslistalla ja toppari Boatengin pelaaminen on epävarmaa.

- Schalken ote on kirvonnut pahemman kerran talvitauon jälkeen. Gelsenkircheniläiset ovat hävinneet kaksi edellistä ottelua, voitoton putki on jo kuuden ottelun mittainen, eikä Schalke ole tehnyt maaliakaan kolmeen edelliseen otteluun.

- Bayern on noussut vahvan pisteputken myötä Bundesliigan piikkipaikalle ja Champions liigassakin jatkopaikka on käytännössä jo selvä.

- Lewandowskin loukkaantuminen on luonnollisesti takaisku, mutta ilman puolalaistakin viikonloppuna syntyi puolen tusinaa osumia.

03.03.2020


Jaa Facebookissa

» Takaisin