Arsenalille ongelmissa oleva vieras sarjan hänniltä

Arsenal-Norwich
 
- Arsenal avasi koronatauon jälkeen tappiolla Manchester Cityn ja Brightonin vieraana.
 
- kaksi tuoreinta peliä on tuottanut sitten onnistumisiakin, kun sarjassa Southampton kaatui vieraissa ja sunnuntaina joukkue nappasi paikan cupin välieriin lyömällä Sheffield Unitedin Ceballosin lisäajan maalilla 1-2.
 
- Arsenalin Leno, Martinelli, Chambers ja Mari ovat sivussa. Özilin, Torreiran ja David Luizin pelaaminen on epävarmaa.
 
- Norwich on hävinnyt koronatauon jälkeen kolme ottelua.
 
- sarjassa joukkue ei luonut kotitappioissa Southamptonille ja Evertonille oikeastaan lainkaan uhkaa.
 
- lauantaina cupissa ManUn sekamiehistöä vastaan joukkue löysi Cantwellin tasoituksesta viimeiselle vartille momentumia.
 
- Klosen lopun ulosajo katkaisi tämän, mutta vaivoin joukkue näytti selviävän jatkoajalta pilkuille, kunnes Maguire iski loppuminuueilla ManUn välieriin.
 
- Klosen punainen tuo ongelmia keskuspuolustukseen, mistä puuttuivat jo valmiiksi Zimmermann ja Hanley. Keskikentän Tettey tiputti alakertaan viikonloppuna. Sivussa ovat lisäksi Leitner sekä Byram ja epävarmaa on Ruppin, Aaronsin sekä Idahin pelaaminen.
 
- Norwichin uhka on ollut pariin ensimmäiseen sarjapeliin tauon jälkeen minimissä ja alakertaan tulee nyt lisäongelmia.
 
- Arsenal ei ole myöskään vielä suuremmin säväyttänyt, mutta hyökkäyspotentiaalia löytyy runsaasti enemmän ja Veikkauksen kilpailukykyisellä tarjouksella vähintään kahden maalin voitto sarjan hännillä lyödyltä näyttänyttä Norwichia vastaan on harkinnan arvoinen idea.

01.07.2020


Jaa Facebookissa

» Takaisin