Fulham jahtaa kauden avausvoittoa

Fulham-Crystal Palace
 
- Fulham väänsi sunnuntaina Sheffield Unitedin vieraana 1-1 tasurin.
 
- Mökkiläiset liikutti palloa kohtalaisesti, mutta United loi avausjaksolla paremmat paikat.
 
- kakkosjakso käynnistyi kuitenkin tasatilanteessa ja tauon jälkeen terävämmältä näyttäneen Fulhamin Mitrovic epäonnistui pilkulta kympin jälkeen.
 
- Lookman tälläsi Fulhamin vajaa vartti ennen loppua sitten johtoon, mutta vitonen ennen täyttä aikaa Mitrovicin rike tiesi Sharpin rankkaritasoitusta.
 
- serbikärjen heikompi peli kruunautui vielä sitten lopun hienon paikan missaamiseen, kun Fulham sai tyytyä pistejakoon.
 
- Fulham ei ottane riskejä polvivamman jälkeen vasta harjoituksiin palanneen Reedin kanssa. Kongolo tekee mahdollisesti debyyttinsä.
 
- Crystal Palace jakoi puolestaan Brightonin kanssa pinnat 1-1 lukemin.
 
- Brighton avasi reilusti niskan päällä, mutta avausjakson puolivälin lähestyessä Zaha pääsi tinttaamaan pilkulta Palacen johtoon.
 
- tämä jäi isäntien ainoaksi laukaukseksi koko pelissä, mutta tasoitti sentään pelin kulkua avausjakson loppupuolelle.
 
- kakkosjaksolla Brighton alkoi painaa jälleen päälle ja löysi lopulta viimeisellä minuutilla täysin ansaitun tasoituksen, kun yritykset merkattiin sille vaatimattomasti 1-20.
 
- Crystal Palacen Ayew eristäytyy positiivisen koronatestin myötä. Tomkins ja Cahill alkavat lähestyä paluuta. Wickham, McCarthy ja Ferguson puuttuvat edelleen.
 
- Fulham on saanut surkean startin jälkeen alakertaa tukkoon ja voi pikkuhiljaa alkaa unelmoida avausvoitostakin.
 
- Palacen pelin taso ei ole vakuuttanut alun parin voiton jälkeen ja Fulhamille sopii antaa pieni sauma ensimmäiseen voittoon.

24.10.2020


Jaa Facebookissa

» Takaisin