Groningen ansaitsee huomiota

Groningen-Heerenveen
 
- Groningen väänsi maaottelutauon jälkeen vajaamiehisenä vierasvoiton VVV-Venlosta.
 
- Groningen aloitti vahvasti osuen El Hankourin kautta rimoihinkin, mutta jo 20. minuutin jälkeen Matusiwa lensi toisella keltaisella suihkuun.
 
- vajaamiehisenäkin vieraat näytti ennen taukoa hieman uhkaavammalta.
 
- kakkosjaksolla käytiin sitten tapahtumaköyhää asemasotaa, kunnes pari minuuttia ennen täyttä aikaa El Hankouri tälläsi vieraat johtoon, mikä varmistui voitoksi lisäajan videopaitsion myötä.
 
- kotona Groningen on taipunut 15:een peliin vain kahdesti.
 
- Groningenin Matusiwa on pelikiellossa. Suurimman osan kaudesta puuttuneen Robbenin paluutavoite on kahden viikon päästä pelattava PSV-ottelu. Epävarmaa on Itakuran, Lundqvistin ja ykkösvahti Padtin pelaaminen.
 
- Heerenveen taipui kotona Ajaxille.
 
- Ajaxin hallinta ei tuottanut uhkaa, kun taas isäntien Veermanilla oli kaksi tilaisuutta ja puolen tunnin lähestyessä Van Bergen siirsi Heerenveenin ansaitusti johtoon.
 
- vajaa kymppi myöhemmin Tadic pääsi iskemään käsivirheen myötä pilkulta 1-1.
 
- kakkosjakso käynnistyi samalla kaavalla, kun isännät kävi kutittelemassa muutaman kerran, mutta reilun vartin jälkeen Haller ohjasi Martinezin laukauksesta 1-2.
 
- tämän jälkeen ei isännistäkään ollut uhaksi ja Ajax piti nihkeään voittoon.
 
- Heerenveen on voittanut viimeiseen seitsemään peliin vain sarjajumbo ADO Den Haagin ja on vieraissa kymmenen voitottoman pelin putkessa.
 
- Heerenveenin Bochniewicz ja Llanez ovat sivussa.
 
- hyvä kotijoukkue Groningen ansaitsee huomiota kauden edetessä hiipuneen Heerenveenin saapuessa vieraaksi, mutta isäntien parin vakiokasvon pelaaminen on syytä tarkastaa ennen lopullista pelivalintaa.

11.04.2021


Jaa Facebookissa

» Takaisin