Perjantain Liigan puolivälierissä umpitasaista!

Liigan perjantain puolivälierät ovat lähtökohdiltaan koko lailla suosikittomia pelejä. Vierasjoukkueilla Tapparalla ja Tepsillä on sarjat katkolla.


- Torstain KalPa-Tappara ottelussa molemmilla joukkueilla oli etsikkoaikansa jäähyjen sävyttämässä ottelussa.

- Tappara sai jobinpostia ennen puolivälieräsarjan alkua, kun Kristian Kuusela putosi pois rosterista. Toisessa kohtaamisessa sivuun joutui hyökkääjistä Kristian Tanus ja puolustaja Blake Parlett.

- KalPan hyökkääjä Henri Knuutinen on saanut kolmen ottelun mittaisen pelikiellon Parlettin päähän kohdistuneesta taklauksesta. Torstain ottelussa pelikieltoa sai Juuso Könönen.

Myös ottelusarja Pelicans-TPS on umpitasainen.- Tähän mennessä TPS on ollut peleissä hieman enemmän niskan päällä ja onnistumisia on tullut rintamalla.- kuten jo aiemmin todettua, Pelicansin avainpelaajat joutuvat urakoimaan äärirajoilla ottelusta toiseen. Nähtäväksi jää, palaako paluuottelussaan huippuesityksen tehnyt Iikka Kangasniemi perjantaina parrasvaloihin parin tasapaksun esityksen jälkeen.- Jos perjantain puolivälieriin pitäisi tehdä sijoitus, niin se lähtisi molemmissa vierasjoukkueen suuntaan.

23.04.2021


Jaa Facebookissa

» Takaisin