Yllättäjä-Barnsley suosikki avausosassa

Barnsley-Swansea
 
- lokakuussa Valerien Ismaelin alaisuuteen astunut Barnsley jyräsi suoraviivaisella pelillään yllättäjänä nousukarsintoihin asti.
 
- paras pätkä nähtiin tammi-maaliskuussa, kun joukkue saalisti 12:n tappiottoman pelin putkeen yhdeksän voittoa. Viimeiseen 21:een peliin joukkue on kärsinyt kolme tappiota.
 
- Barnsleyn Kane ja Williams ovat sivussa. Mowatt lienee kunnossa.
 
- näpertelevämpi Swansea haastoi maaliskuun puolella vielä suorasta nousustakin, mutta tulokset alkoi lopulta tulla lähemmäksi peliesityksiä ja joukkue jäi karsintoihin.
 
- viimeisen 11:n pelin saldoksi jäi 3-2-6.
 
- Swansean Cooper, Benda, Arriola ja Morris ovat sivussa.
 
- Barnsley on vahvemman kauden loppupuolen myötä välierän suosikki, mutta Swansea keräsi kärkikuusikon kohtaamisissa enemmän pisteitä ja vei myös kummatkin keskinäiset 2-0 lukemin, mikä jättää epäilyksiä.
 
- varmasti tarkassa avausosassa katseet kääntyykin helpommin vähämaalisen pelin puoleen. Alle 1,5:lle maalille löytyy yli 2,50:n kertoimia ja molemmat tekee, EI-vaihtoehdolle päälle 1,70:n tarjouksia.
 
- jälkimmäinen toteutui kärkikuusikon keskinäisissä Barnsleyn osalta kahdeksan kertaa kymmeneen peliin ja Swansean osalta seitsemän kertaa kymmeneen peliin.

17.05.2021


Jaa Facebookissa

» Takaisin