Villa jää ilman osumia Lontoossa

Chelsea-Aston Villa
 
- varmoilla voitolla yhteislukemin 5-0 Crystal Palacesta ja Arsenalista haki viimeksi arvokkaan 1-1 tasurin Liverpoolista.
 
- erittäin intensiivisellä avausjaksolla Havertz nikkasi Chelsean johtoon, mutta maalinedushässäkkä tiesi pelille uutta juonta.
 
- Jamesin käsivirhe viivalla tuotti punaisen lisäksi Salahin rankkaritasoituksen.
 
- Liverpool sai hallita täten kakkosjaksoa, mutta Chelsea puolusti jälleen todella vakuuttavasti pakottaen isännät lähinnä kaukoyrityksiin.
 
- Chelsealta puuttuvat Kante, Pulisic ja pelikieltoinen JamesThiago Silva saa pelata.
 
- Aston Villa avasi neljällä pisteellä kolmesta pelistä.
 
- ihmetehoilu jatkui vielä ennen maaottelutaukoa kotona Brentfordia vastaan, kun myös joukkueen kauden viides yritys maalia kohti tuotti Buendian tasoituksen vajaan vartin jälkeen.
 
- aktiivisen avausjakson jälkeen peli jäätyi kakkosjaksolla 1-1 tilanteeseen.
 
- Aston Villan Trezeguet, Buendia ja ykkösvahti Martinez ovat sivussa. Bailey, McGinn ja Ramsey ovat kunnossa. Traore on ainakin harjoitellut.
 
- Villan hyökkäyspeli on ihmeellisistä tehoista huolimatta vielä hakuessa Grealishin lähdön jälkeen ja joukkue on luonut Arsenalin jälkeen vähiten mahdollisuuksia sarjassa.
 
- rautaista Chelsea-puolustusta vastaan saumat jää entistä vähemmälle ja isäntien nollapeli nousee tässä ensimmäisenä vaihtoehtona esille.

11.09.2021


Jaa Facebookissa

» Takaisin