Maaleja Ramon Sanchez Pizjuanilla

Sevilla-Celta yli 3,5 maalia
 
- Sevilla jatkoi kuumaa virettään Eibarin vieraana Banegan loistaessa.
 
- vieraiden ylivertainen taito oli yksinkertaisesti liikaa urhoolliselle, mutta rajalliselle kotijoukkueelle.
 
- Machin saa ryhmästään parhaan irti ja Ben Yedderin sekä Andre Silvan sopeuttaminen yhtä aikaa avaukseen ja on ollut neronleimaus kummankin hyökkääjän ollessa tullessa.
 
- tärkeä toppari Kjär otti osumaa viikolla Krasnodarissa ja vaikka on mukana kokoonpanossa, pelaaminen on epävarmaa. Gnagnon on mahdollinen paikkaaja.
 
- muuten sivussa ovat tutut pitkäaikaisloukkaantuneet ja ryhmä jatkanee tutulla 3-4-1-2 systeemillä. Machin tietää Banegan tarvitsevan huilia, mutta mies on korvaamaton ja avaa.
 
- Celta nappasi Getafea vastaan johdon vierasjoukkueen virheestä, minkä Maxi hyödynsi tyypillisen tehokkaaseen tapaan. Tästä joukkue näytti pystyvän pitämään kiinni suhteellisen harmitonta vierashyökkäystä vastaan.
 
- 1-0 ja Celtan tappaessa peliä kontrolloidusti kohti kuolemaansa valmentaja Turco astui esiin pelin sekoittaneella vaihdolla hermostuttuaan aivan turhaan.
 
- minuutti minuutilta ja viikko viikolta Turco näyttää sekoavan enemmän, eikä lahjakkaalla ryhmällä ole tarvetta neuroottiselle valmentajalle.
 
- Turco sekoittaa jatkuvasti systeemiä ja näyttää lähtevän tähän peliin 3-4-2-1 systeemillä. Tämä näyttää suhteellisen loogiselta valinnalta ja kaikki pelaajatkin näyttää olevan oikeilla paikoillaan.
 
- laidat on tosin pieni kysymysmerkki, kun Junca ja Mallo jäävät laidoilla ilman tukea, mikä tarkoittaa mm. Roncaglialle enemmän tekemistä. Mies on hyvä, mutta tämä tarkoittaa taas lisäaukkoja puolustukseen.
 
- Sevilla oli viikolla pitkällä reissulla ja palasi kotiin perjantaiaamuna kuuden tunnin lennon jälkeen. Tämä ei ole luonnollisesti ideaalia, etenkin kun pelaajat, kuten Kjär, Banega ja Navas joutuvat jatkamaan.
 
- Celta on saanut valmistautua näennäisen rauhassa, mutta Turcon päästä ei ikinä tiedä.
 
- vieraat on varsin kykenevä osumaan tässä kerran-pari, mutta joukkueella on myös tapana päästää runsaasti osumia.
 
- maalit näyttääkin varsin todennäköiseltä vaihtoehdolta illan peliin.

07.10.2018


Jaa Facebookissa

» Takaisin